1
Evroliga

ŠPANIJA STALA UZ REPREZENTACIJU: Poništen dogovor između ACB i Evrolige!

Objavljeno: 14.05.16 u 10:07

Krajnji ishod sukoba u košarkaškoj Evropi ne nazire se ni najmanje.

Posle brojnih saopštenja, predloga, potpisanih ugovora, pretnji i suspenzija, može li neko da prognozira kako će se završiti sukob na relaciji FIBA i košarkaških Saveza? Teško.

Nove informacija stižu nam iz Španije, gde je ‘Mundo deportivo’ preneo da je Sportsku sud u Španiji poništio ugovor između ACB i Evrolige, što je značilo da klubovi iz Španije mogu da igraju Evrokup.

To više ne važi, a sve se radi u skladu sa tim kako sankcije od strane FIBA ne bi trpeo nacionalni tim ‘furije’, jer kako kažu, ‘za sve klubove postoji pravo slobode izbora, bez obzira na rad nacionalnih selekcija’.

Iz Španije su u Evroligi trebali da igraju Real, Barsa i Laboral kuća, dok bi takođe tri predstavnika trebali da imaju u Evrokupu. Ali, ko sada može da pretpostavi šta će se sledeće desiti u ovom (su)ludom sukobu.

0
0

1 Komentara

  1. jedini cilj fibi je da uništi srbiju,tako da se otvore vrata kosovu klubovima i reprezentaciji jer srbija neda u aba ligi da igraju šipci.nije tu problem partizan ili limenke nego politika srbije prema svojoj zemlji.pa dosta samo fifa i uefa i ostali sve politički rade.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter