10
Domaći fudbal

FOTO: FK Bačka

NOVA DESTINACIJA: Evo gde će Delije i Grobari putovati sledeće sezone u SL (FOTO)

Objavljeno: 14.05.16 u 23:59

Posle povratka kruševačkog Napretka, poznat je i drugi učesnik Superlige Srbije sledeće sezone.

Reč je o debitantu na prvoligaškim terenima ekipi Bačke iz Bačke Palanke. Tim iz Vojvodine je plasman u Superligu Srbije obezbedio danas, pošto je savladao prošlogodišnjeg prvoligaša Donji Srem sa 6:0. Do kraja prvenstva ostalo je još tri kola, ali je tim iz Bačke Palanke već obezbedio plasman u Superligu.

FK_Backa

Tako će sledeće sezone Delije i Grobari dobiti novu destinaciju za gostovanja, mada su navijači Crvene zvezde već ove godine posetili Bačku Palanku u Kupu Srbije. Najbolji igrač novog superligaša je veteran i bivši reprezentativac Srbije Veseljko Trivunović, a klub poseduje dosta iskusnih fudbalera, ali i mladih. Nema sumnje da će Bačka morati dosta i da se pojača pred start Superlige Srbije, ali i da sredi stadion, koji bar za sada ne ispunjava uslove igranja u najvišem rangu takmičenja.

FOTO: FK Bačka
FOTO: FK Bačka

Čestitamo Bačkoj najveći uspeh u istoriji kluba i plasman u Supreligu Srbije.

0
0

10 Komentara

  1. Stadion, vec sad ispunjava sve uslove, za igranje u super ligi, ostaje da se postave reflektori, i da se uradi tribina iza gola, za gostujuce navijace. Foto je od utakmice sa Zvezdom, a sada se stadion nemoze prepoznati. Postavite nove fotografije stadiona sa sajta fkbackabp ili sa fb profila. Sportski pozdrav iz superligaske Backe Palanke.

    0
    0
    Odgovori
  2. Slažem se u potpunosti sa “Neko“,u opciji je i menjanje kompletnog terena,odnosno trave.
    Sportski pozdrav s’leve obale Dunava!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ko nema uslove za superligu ne treba mu ni dozvoliti da igra. Sta znaci da igras sa Mladosti iz Lucana a ides u G. Milanovac ili igras sa Backom a ides u Novi Sad ili sta je jos veci paradoks, nahvalis Vozdovac kako ima moderan stadion ali mu ne dozvolis da igra na njemu pa ga selis na Vracar. Svako treba da zna kriterijume Superlige pa ako ima ambicja za nju neka se na vreme pripremi za nju.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ne znam kako pisete nesto a da pre toga to ne proverite, Backa je kompletno sredila i renovirala stadion, kako teren, tako tribine, krov, svlacionice, press salu i sve ostalo, a u toku sl. meseca ce biti postavljeni i reflektori, sigurno medju 6-7 najboljih stadiona u drzavi. Ekipa ima mozda 3 iskusna igraca, ostalo su sve mladici, jos jedna greska u tekstu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter