1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZ PRVE RUKE: Mičel Donald preporučio novog stranca za Crvenu zvezdu (VIDEO)

Objavljeno: 12.05.16 u 20:18

Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde ove sezone zna koji je igrač potreban ekipi kako bi bila konkurentna za plasman u Ligu šampiona.

Mičel Donald odgovarao je ove nedelje na pitanja Zvezdaša na ‘ZvezdaTV’ i to je bilo, čini se, zanimljivije od ostalih njegovih saigrača. Posebno zato što je stranac, pa je bilo više materijala za njegove odgovore.

Donald je izrazio uverenje da Zvezda može da uđe u Ligu šampiona ovog leta, ne i da je bolji igrač od Jaje Turea kako je smatrao jedan navijač, ali je obećao da će poslati mejl Klas-Jan Huntelaru i da će ga pitati da li bi hteo da zaigra za Crvenu zvezdu iz ljubavi, jer klub nema dovoljno para.

NIJE DOBRO POČELO: Zvezda gubi bitku za još jednim pojačanjem?

Možda i najzanimljiviji odgovor bio je na pitanje jednog Delije da li postoji neki njegov bivši saigrač koji bi mogao da zaigra za Crvenu zvezdu. Donald je istakao Fibela Tomasa iz Mordovije, koji je defanzivac i po njegovom mišljenju bio bi veoma koristan za crveno-bele.

Takođe, Donald je istakao da bi vrlo rado postao ‘Milanče Donaldić’ i da bi zaigrao za Srbiju čim bi ga selektor ‘orlova’ pozvao.

(Izvor: youtube / Crvena zvezda)

POTRAGA ZA NOVIM IGRAČEM: Prva želja Crvene zvezde otpala?

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter