0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

FOKUSIRANIJI NEGO IKAD: Teodosić zna od koga preti najveća opasnost (VIDEO)

Objavljeno: 12.05.16 u 19:12

Bez puno pretnji ili opuštanja, Miloš Teodosić deluje da je konačno ‘dorastao zadatku’ da osvoji Evroligu. Međutim, put do toga biće veoma težak…

U prvom polufinalu Evrolige od 18 časova sutra će se u Berlinu sastati CSKA Moskva i Lokomotiva, kojoj je to prvi nastup na fajnal-foru u istoriji.

NAJBOLJI U EVROPI: Dva Srbina i Zvezdin ‘gromovnik’ u idealnom timu Evrolige (FOTO)

Sa druge strane, preiskusna ekipa ‘Armejaca’ biće predvođena od strane kapitena reprezentacije Srbije, Miloša Teodosića.

– Lep je događaj i čast učestvovati i biti deo ovog turnira. Treba se skoncentrisati na sutrašnju utakmicu, jer je to za nas finale. Mi nijednu utakmicu u sezoni ne odigramo bez pritiska – izjavio je Teodosić za Sport Klub dan uoči meča sa Lokomotivom.

– Nismo  mi jedini tim koji ima veliki budžet, ali navikli smo na veliki pritisak. Ekipu Lokomotive poznajemo jako dobro, spremili smo utakmicu najbolje što smo mogli, a sutra će se pokazati da li je to dovoljno za finale.

TEO: Ne razume, ko ne poznaje Srbe

CSKA i Lokomotiva su ove sezone vojevali mnoge bitke, kako u Evroligi, tako i u VTB ligi i oba tima su umeli da odnesu pobede iz tih duela.

Rendolf i Dilejni su dva igrača od kojih dosta toga kreće u ekipi Lokomotive, ali ne očekujem ni blizu meč kao što je bio poslednji u VTB ligi. Sutra nas očekuje mnogo teži i neizvesniji meč – poručio je Teo.

(Izvor: youtube / Sport Klub)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter