0
Fudbal

(FOTO: FSS)

KADETKINJE RAZOČARANE: Sudijska lakrdija…

Objavljeno: 11.05.16 u 16:35

Kadetska selekcija Srbije bila je na pragu istorijskog uspeha, plasmana među četiri najbolje reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Belorusiji, ali posle svega ostaju pohvale za utisak koje su ostavile izabranice selektora Suzane Stanojević.

– Ponosna sam na tim, apsolutno najmladji na Prvenstvu. Odlično smo odigrali prvo poluvreme protiv Engleske, povele na vreme. U drugom poluvremenu smo imale jos jednu sjajnu šansu, za veliku prednost. Nažalost iz dva pokušaja nismo uspeli da uguramo loptu. Od tog momenta je počela sudijska lakrdija. Nismo ni slutili da na ovako visokom nivou, može ovako nešto da se desi. Žao nam je sto je tako bačena mrlja na pobedu Engleske, koja je odlična ekipa, rekla je Suzana Stanojević.

MUSLIN POKAZUJE DA SE NE ŠALI: Sastav koji ne priznaje kompromise

Razočarana je i Teodora Burkert, koja je pružila dobru partiju.

– Bile smo blizu velikog podviga. Odigrale smo sjajno, borile se. Postigle smo gol na vreme, ali su nefudbalski faktori presudili. Primili smo gol iz nepostojećeg penala, sto nas je poremetilo. Niko ne zna razlog isključenja Isidore Vučkovic, kaže Teodora Burkert.

Tanja Đapić ne krije da je ovo bilo veliko iskustvo za devojke.

– Zasluzile smo plasman u polufinale. Odigrali smo sve tri utakmice na visokom nivou, bile blizu velikog uspeha. Loše suđenje je doprinelo našem ispadanju. Tužne smo, ali ponosne na sve što smo pokazale u Belorusiji. Okrećemo se narednim kvalifikacijama, rekla je Tanja Đapić.

PRVA MUSLINOVA ODLUKA: Reprezentacija igra na “Rajku Mitiću”

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter