0
Evroliga

KAD MU POSTAVE POGREŠNO PITANJE: Ne diraj Žoca dok slavi! (VIDEO)

Objavljeno: 11.05.16 u 00:05

Poslednji fajnal-for Evrolige u Berlinu 2009. godine osvojio je Panatinaikos sa Željkom Obradovićem. Sećate li se njegove legendarne reakcije posle toga?

Tog 3. maja 2009. godine u Berlinu je igran završni turnir Evrolige, a isti grad će i ove godine biti domaćin fajnal-fora na kom će učestvovati četiri najbolje ekipe u Evropi.

To nas je navelo da se prisetimo zanimljive reakcije Željka Obradovića na ‘nezgodno’ pitanje novinara po osvajanju šampionske titule sa Panatinaikosom.

ŽELJKO OBRADOVIĆ OTVORENO: Za kafanu je lako naći društvo, pritisak namećem sam sebi

Posle finalnog meča u kom je PAO savladao CSKA iz Moksve u dramatičnoj završnici sa 73:71 i promašene trojke za pobedu Ramunasa Šiškauskasa, ali i ispuštene velike zalihe ‘zelenih’ u drugom poluvremenu, Obradović je na konferenciji za novinare govorio o ‘čudnim stvarima’ koje su se njegovoj ekipi desile u tom delu meča.

Objasnio je da želi još jednom da pogleda celu utakmicu kako bi imao jasniju sliku oko toga šta se zapravo desilo.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË ÖÏÑ / ÂÅÑÏËÉÍÏ 2009 / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏ-ÔÓÓÊÁ / EUROLEAGUE / FINAL FOUR / BERLIN 2009 / FINAL / PANATHINAIKOS-CSKA

Jedan od novinara ga je upitao šta je mislio pod izrazom ‘čudne stvari’, na šta nije dobio odgovor od Obradovića, koji se posle zvanične konferencije vratio u dvoranu, gde je dao intervju za grčku televiziju ‘SKAI’.

ZNA SE KO JE NAJBOLJI: Film o Željku Obradoviću koji se gleda u dahu (VIDEO)

Voditelj je pomislio kako bi Žoc mogao da se ‘otvori’ pred kamerama i ipak odgovori na pitanje kolege sa pres-konferencije. Bilo je to njegovo prvo pitanje u intervjuu, ujedno i poslednje, jer je srpski stručnjak na to veoma burno reagovao.

(Izvor: youtube / Στέφανος Σ.)

Pored Dušana Kecmana i Nikole Pekovića koji su tada bili u timu Panatinaikosa, podsetimo, te godine za ‘zvezdu u usponu’ proglašen je Novica Veličković, a za trenera sezone nagradu je dobio Duško Vujošević.

E, TO JE ŽELJKO OBRADOVIĆ: Impresivna statistika Fenerbahčea u poslednje tri godine (FOTO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter