1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SMENA: Metalac dao otkaz Đokiću

Objavljeno: 10.05.16 u 11:53

Košarkaški klub Metalac ostao je bez prvog trenera posle poraza od FMP-a u domaćem prvenstvu.

Vladimir Đokić nije više trener Metalca. Tu odluku doneo je klub iz Valjeva. Odluka je doneta posle poraza Metalca od FMP-a u prvom kolu KLS Superlige. Umesto Đokića, Valjevce će do kraja sezone voditi Dragan Simeunović, a savetnik će mu biti Borislav Džaković.

Metalac se takmiči u A grupi Košarkaške Superlige, u kojoj su još i Crvena zvezda, Tamiš i pomenuti FMP. U drugom kolu elitne runde srpskog prvenstva klub iz Valjeva će u četvrtak od 19 časova gostovati Crvenoj zvezdi.

0
0

1 Komentara

  1. Velika greska uprave jer Vlada je bio veliki motivator,kada je bilo tesko on je znao da motivise igrace,na poluvremenu u svlacionici je bas dizao atmosferu i bodrio momke,verovao u njih,sem toga tim je bio jako uigran sa mnogo lepih akcija,tacno se znalo sta ko radi,brdo dobrih,organizovanih napada,pick and roll akcija,forsirao je prave igrace,imao je hrabrosti i autoritet sto na umu to u lice,nije dozvoljavao velike serije protivnika vec odmah trazi time out,nije dozvoljavao divljanje igracima i brdo suteva,sebicnost nije se bavio raznoraznim losim stvarima kao neki treneri koji su igrali kladionicu na pojedine igrace pa im nisu dali da igraju jer su na iste igrali minus ili je stvar bila obrnuta.Velika steta za klub,sjajno je vodio tim Vlada,pogotovo sada protiv Fmp-a npr.Zelim mu sve najbolje u trenerskoj karijeri,on je vrsan strucnjak i negde ce uspeti.VLADO IZDRZI!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter