1
Košarka

FOTO: STARSPORT

DŽIKIĆ POŠTUJE MEGU: Talentovaniji tim nisu imali

Objavljeno: 10.05.16 u 15:02

Aleksandar Džikić veoma pohvalno je govorio o ekipi Mega Leksa, pred duel dve ekipe koji je na programu u sredu u 21 čas.

U izjavi datoj za sajt Partizana, Džikić je pohvalio način na koji radi ekipa Mega Leksa:

– Mega ima svoj koncept rada, umnogome specifican. Ovo je njihova najtalentovanija ekipa od osnivanja i njihove visoke ambicije mogu biti iznenađujuće samo za neupućene i zlonamerne. Uloženo je puno vremena, energije i novca. I sada su ono što jesu, tim sa najviše talenta u regiji.

POSETA: Peković pomaže košarku na Kosovu, Partizan dobija ‘mlađeg brata’

Iako ove sezone Partizan ima negativan skor sa Megom, crno-beli će pokušati da dođu do pobede:

– Kod nas je situacija drugačija, a očekivanja bazirana na slavnoj i teško ponovljivoj prošlosti i rezultatima. Sa ovim protivnikom imamo negativan skor ove sezone i pokušaćemo da na njihovom terenu odigramo što bolje

Ni Andreja Milutinović ne veruje da Partizan očekuje lak zadatak:

– Igramo protiv finaliste ABA lige i pobednika Kupa, koji se sa tri igrača značajno pojačao za srpsku ligu. Mega igra brzo i agresivno, a mi na to moramo da odgovorimo upornošću i čvrstinom, rekao je košarkaš crno-belih.

POVRATAK U PARTIZAN? Bivši centar crno-belih golica maštu Grobarima

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter