1
Košarka

FOTO: TWITTER

DA LI JE GREG VIDEO OVO? Bobijev veliki napredak – sipa trojke kao od šale! (VIDEO)

Objavljeno: 09.05.16 u 14:09

San Antonio se dosta muči u plej-ofu NBA lige, a Boban Marjanović pri kraju sezone pokazuje koliko je napredovao u najjačoj ligi na svetu.

San Antonio je noćas poražen u četvrtoj utakmici polufinala plej-ofa Zapada od Oklahome i, iako i dalje ima prednost domaćeg terena, Sparsi su pokazali da su ranjivi i da nikako nisu sigurni učesnici finala konferencije.

Boban Marjanović šansu dobija na kašičicu, noćas je proveo nepun minut na parketu, pa njegov kvalitet i predispozicije ne stižu da dođu do izražaja. Dok recimo Tim Dankan u pomenutom meču nije postigao nijedan poena za višestruko više vremena na terenu.

REVOLUCIJA NA POMOLU: NBA stiže na Balkan!

A da ima materijala da makar malo više šanse dobije srpski internacionalac pokazao je na jednom od treninga Sparsa. U stilu najboljih šutera, vrlo mekano, kao kap, pogađao je trojke. Vezao je tri, što je za njegovu visinu, poziciju i stil igre, više nego impresivno.

Nadamo se da je Greg Popovič ovo uočio i zabeležio…

(Izvor: youtube / PressCAPLOCK)

0
0

1 Komentara

  1. Iznenađujuće sigurno i lako je dao par trojki za redom. Ipak, za prave šuterske performanse na utakmici, na probi bi trebalo da se da dvadesetak trojki za redom, pa da se na utakmici očekuje dobar procenat šuta za tri.
    Ipak, navijamo za Bobija i želimo da stvarno pokaže svoj puni potencijal i da bude u prvoj petorci Sparsa.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter