15
Domaći fudbal

FOTO: uefa.com

TERZIĆ POKRENUO LAVINU: Kažu da je Andrija Živković veliki Zvezdaš!

Objavljeno: 08.05.16 u 17:32

Da li je ovo provokacija ‘večitog’ rivala ili generalni direktor Crvene zvezde zaista ima saznanja koja šira javnost nema?

Već duže vreme traje priča oko Andrije Živkovića, njegovog statusa u Partizanu, ali i potencijalnog prelaska u Crvenu zvezdu, jer su već nekoliko puta sa njim koketirali iz Ljutice Bogdana, pre svih trener Miodrag Božović.

On je trenutno pod suspenzijom u Partizanu, te trenira i igra mečeve za filijalu Teleoptik, a još jednom je mig sa Marakane stigao u vidu izjave generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića.

– Situacija sa Andrijom je specifična, mislim da se navijači ne bi bunili. Postoji priča da je dečko veliki zvezdaš i doneo bi ogroman kvalitet Zvezdi, što bi bio strašan šamar za Partizan – rekao je Terzić za Ekspres.net.

SPECIJALNO ZA VEČERAS: Luka Milivojević će imati posebno obeležje (FOTO)

Međutim, Terzić je iskreno rekao da su male šanse da Živković ovog leta pređe u Crvenu zvezdu.

– Smatram, ipak, da ne postoji mogućnost za to, jer porodica Živković ne bi bila toliko ‘tvrda’ u stavu da ne produži ugovor sa Partizanom da nema nešto ozbiljno. Mislim da je to više želja nego realnost – istakao je Terzić.

GROBARI POMERILI GRANICE: Umesto rolnica na atletsku stazu letele patike (VIDEO)

0
0

15 Komentara

  1. „Pucao“ sam dve godine iz sve snage da se Djuric otera iz Partizana iz poznatih razloga, zato ne razumem komsije. Ovaj im je za godinu i po dana prodao svu mladez i doveo polovnjake ugradjujuci se, tako da sada nemaju tim. Ako im ovakav treba neka ostane. Ova prica sa Zivkovicem je marketing kako on zna sta radi i vlada situacijom. Evo zelim im da im Andrija dodje. Meni se vise svidjaju Mihajlovic a i Golubovic cini se da ima petlju.

    0
    0
    Odgovori
  2. Bravo covece sa Interpolove poternice,sad ce plitki mozgovi koji navijaju za Zvezdu da se popale a u medjuvremenu ce po klubu da vrsljas sa Ramadanijem . Prodaju sve sto moze i dovode skupe polu-igrace. Zabava za Zvezdase, a sve vreme klub propada. Niste za bolje,samo citajte Blic,Telegraf,Kuric,Sport,….i uskoro ce se klub zvati FK ILR.

    0
    0
    Odgovori
  3. ..Isto i za njega kazu da je pokrao sve zivo i sada to isto kazu i za mrtvo tj. mrtav klub i dalje devastira..KAZU..kazu i da ce zbog svega pecurkanci u 4 ligu..kazu…da je coks odvalio hum. pomoc sa KiM..kazu..da su abolirani SVI celni ljudi sdcz..kazu…

    0
    0
    Odgovori
    • “ kazu, kazu“… Ko kaze, i u kojoj kafani? Hajde malo argumenata., glodare, pusti se kafanskih prica, i raznih fegetlija, i njemu slicnih…

      0
      0
      Odgovori
  4. Pitanje za novu vlast—Hoce li ovaj jos dugo biti na slobodi, zar ne treba vec uskoro da se nalazi u nekom KP-domu i guli krompir i konacno da mu se konfiskuje i vrati sve opljackano i oteto.i dokle ce nasim fudbalom da vladaju kriminalci i mafijasi.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa nece!!! Dokazano je da nema dovoljno dokaza da bi ga zatvorili, na tvoju veliku zalost i dalje ce voditi Zvezdu!!!!!

      0
      0
      Odgovori
      • da da verujemo mi nasem pravosudju,nesa slina je bas autoritativan,moralan i nezavistan,ni izbori nisu pokradeni,ni za to nema dokaza…

        0
        0
        Odgovori
  5. Iz usta okorelog kriminalca moze da se cuje sve i svasta, Tako se ustvari rival samo unistava recima, ali se bojim da sve ove vratolomije coveka sa poternice nas klub ne plati sa kamatom u daljoj buducnosti i iskreno bojim se za buducnost naseg kluba i fudbala uopste jer je cinjenica da nas klub i druge klubove odnosno nas fudbal vode kriminalci i mafijasi.

    0
    0
    Odgovori
  6. a nebi me ništa čudilo možda i jeste nekom cilja taj da partizan plati penale a partizan ga stvorio,jedino ako je laik pa da pređe iz partizana u zvezdu da ga neko razbije videli smo šta se dešavalo sa stojketom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter