9
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NENAD KRSTIĆ: Navijam za Crvenu zvezdu!

Objavljeno: 08.05.16 u 12:27

Srpski centar Nenad Krstić napustio je Anadolu Efes i sada je slobodan agent. Rešio je da se potpuno oporavi od povrede koja ga je odvojila skoro godinu dana sa terena pa da potraži novi angažman.

Nekadašnji kapiten „orlova“ je u razgovoru za MocartSport otkrio zašto je morao da napusti tim iz Istanbula i da je rastanak sa obe strane bio više nego korektan.

– Vratio sam se skroz posle povrede, čak sam pomalo i žurio da budem fit za borbe koje su me očekivale u dresu Efesa. Želeo sam da igram u Top 8 Evrolige, gde se nismo plasirali i u plej-ofu turskog šampionata. U Turskoj može da igra šest stranaca, sedmi je u rotaciji, a osmi je van tima. Zbog svega što se dešavalo sa mnom proglašen sam za tog osmog – rekao je Krstić za MocartSport, a onda istakao da nije bilo nikakvih problema prilikom sporazumnog raskida ugovora:

– Ne, naprotiv, nisu mi dali otkaz, uredno isplaćuju ugovorne obaveze, rastali smo se korektno. Sad me očekuje kraj pakovanja, ne žurim puno, vraćam se kući i maksimalno se posvećujem sebi. Ono što je bitno, zdrav sam, mogu da igram, sad je ostalo i da se ljudi uvere u to. Sve u svemu rano je da pričam o novom angažmanu.

KLS: Partizan pregazio Borac (VIDEO)

Nenad Krstić je pokazao da je pravi sportista, iako mu je u srcu crno-bela boja, kako kaže navija za Crvenu zvezdu kada igra u Evroligi.

– Igrao sam za Partizan i navijam za crno-bele, ali nisam okoreli navijač, pa kad igra Zvezda u Evropi navijam i za Zvezdu. Normalno, kad je derbi navijam za Partizan. Meni je nekako uvek i samo reprezentacija Srbije bila u srcu, a manje sam se bavio tim nekim trivijalnim stvarima – zaključio je Krstić.

Da li bi ovo moglo da podgreje nadu navijača Crvene zvezde da bi nekadašnji centar Partizana i NBA klubova sledeće sezone mogao na Mali Kalemegdan.

REKONSTRUKCIJA: Evo ko napušta Zvezdu, a ko bi mogao da je pojača za Evroligu…

0
0

9 Komentara

  1. Decko rekao da kada Zvezda igra u Evropi navija za Zvezdu, a da kada medjusobno igraju Zvezda i Partizan navija za CRNO BELE….E NOVINARI STA VI RADITE

    0
    0
    Odgovori
    • I to sto kazes, kapiten Stojkovic, Vujanic, Tomasevic, Vitkovac, Luka Bogdanovic, Milko Djurovski, Jovo Stanojevic… sve primeri velikog zvezdaskog srca i odanosti klubu, kao uostalom i njihovi navijaci. Pre ili kasnije svi zavrse u crno beloj instituciji.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter