0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILIVOJEVIĆ I ZDJELAR: Saigrači jedva čekaju da počne spektakl, a tek mi…

Objavljeno: 08.05.16 u 13:48

Pred večarašnji ‘bratski’ duel Crvene zvezde i Olimpijakosa, sa posebnom pažnjom dočekani su Srbi u timu iz Pireja, Luka Milivojević i Saša Zdjelar.

Oči svih Zvezdaša biće večeras uprte na stadionu ‘Rajko Mitić’ gde će se posle više od dve decenije u Beogradu sastati dva ‘bratska’ i međusobno veoma poštovana kluba.

Priliku da zaigra na stadionu svog voljenog kluba, posle tri godine, dobiće Luka Milivojević.

– Mnogo je emocija trenutno prisutno kod mene. Očekujem odličnu atmosferu, pun stadion i siguran sam da će navijanje biti fenomenalno. Drago mi je što oba kluba slave titulu i presrećan sam što ću posle dužeg vremena ponovo zaigrati na Marakani. Jedva čekam da utakmica počne – rekao je Milivojević.

TENZIJE: Božović se sukobio sa sudijom Đokićem ispred svlačionica?

Saša Zdjelar je još jedan srpski igrač koji brani boje grčkog kluba.

– Luka i ja smo saigračima dosta pričali o klubu i o Srbiji tako da oni znaju kakvi atmosferu mogu da očekuju i oduševljeni su onim što su čuli do sada. Obe ekipe će igrati u punom sastavu tako da će ovo biti pravo odmeravanje snaga. Navijači oba kluba su širom sveta poznati po odličnoj atmosferi koju prave i nema razloga da i danas ne bude tako – poručio je Zdjelar.

SPEKTAKL: Na stadion ‘Rajko Mitić’ danas će istrčati ’50 miliona’ evra

Utakmica na stadionu ‘Rajko Mitić’ počinje u 19 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter