0
Domaći fudbal

LEŠNJAK NAKON BOLNOG PORAZA: Videli ste sve sami… (FOTO)

Objavljeno: 07.05.16 u 23:31

Trener Čukaričkog Milan Lešnjak bio je vidno neraspoložen nakon ubedljivog poraza od 5:1 protiv Radničkog iz Niša na Banovom Brdu.

– Videli ste kako je tekla utakmica. Gol smo primli rano u 4. minutu iz prekida. Posle toga ekipa Radničkog kaznila nas je tri puta od 33. do 38. minuta. Radnički je zasluženo dobio meč. Pokušao sam da osvežim ekipu sa igračima koji su malo manje igrali i da na taj način, sa brzim igračima, iznenadimo ekipu Radničkog. Desilo se to što se desilo. Drago mi je da sam video sliku svih mojih igrača koja će mi naravno pomoći u prelazom roku. Znamo kome treba da se zahvalimo i ko će dalje ostatati u našem klubu. Još jednom čestitam igračima Radničkog na zasluženoj pobedi. Imamo do kraja još dve meč lopte i matematički tri boda su nam dovoljna iz te dve utakmice. Potrudićemo se da ih uzmemo što pre,rekao je na konferenciji za medije posle susreta Milan Lešnjak.

GRUJIĆ IZAZVAO ZEMLJOTRES: Cela Engleska se klanja majstoriji Zvezdinog veziste (VIDEO) (FOTO)

Utakmicu je sa tribina pratilo negde oko pet stotina gledalaca. Pretposlednji meč u sezoni Čukarički igra u gostima idućeg vikenda protiv Voždovca. Ekipa Milana Lešnjaka je trenutno treća na tabeli Superlige sa bodom manje od Partizana i tri boda više od Vojvodine.

SLS, PLEJ OF: Partizan preko Voždovca do drugog mesta, katastrofa Čukaričkog protiv Radničkog (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter