0
Košarka

DŽIKIĆ: Znače nam navijači…

Objavljeno: 07.05.16 u 23:54

Trener Partizana Aleksandar Džikić rekao je danas je njegovom timu značila podrška navijača na prepodnevnom treningu, ali i da mu je teško da oceni ukupnu igru svojih košarkaša u pobedi nad Borcem od 102:79 u prvom kolu Super lige.

– Hvala svima što ste došli u praznu dvoranu. Tužna slika kad se igra bez navijača, ali dobro, to smo odradili. Krivo mi je što nije bilo navijača i zbog gostiju i zbog mojih momaka i zbog navijača, kapiram da su se uželeli. Jutros su došli u malo većem broju nego što sam očekivao da će hteti da pogleda običan trening. To nas je obradovalo i podiglo, rekao je Džikić novinarima posle utakmice.

Partizan je u prvom poluvremenu postigao 63 poena i vodio je 27 razlike, a onda je sačuvao prednost u drugom poluvremenu.

OTKRIVENO: Zavirite na trening Partizana pod komandnom palicom Džikića (VIDEO)

– Probali smo da odigramo ono što je neophodno da bi se Borac iskontrolisao, a to je da im ne dozvolimo da igraju šta žele. To je grupa dobrih šutera koje je teško kontrolisati jedan na jedan. Zato smo produbili odbranu na ceo teren. U drugom poluvremenu smo spustili ritam i održavali rezultat. Oni su igrali malo više u zoni, a onda su neki igrači odlučili da se jave kući umesto da budu nesebični. Ali, to je normalno, rekao je Džikić.

Trener nije mogao da odgovori na pitanje koliko je ukupno zadovoljan pobedom.

– Baš mi je teško da dam neku ocenu, moram da pogledam snimak, jer smo se baš spremali za neke stvari, taj agresivni pristup. Više me zanima pozicioniranje nego greške. Pa onda da vidimo kako to izgleda. Generalno, nije najlakša stvar da igraš potpuno tačno na visokom energetskom nivou, ali mi ne možemo drugačije jer nemamo talenta. Ako se budemo oslanjali na talenat, ima i talentovanijih od nas u Srbiji, rekao je Džikić.

KLS: Partizan pregazio Borac (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter