9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DA NIJE SMEŠNO, BILO BI TUŽNO: Da li ovaj momak zaslužuje platu od 240 hiljada evra? (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.16 u 19:20

Da nije smešno, bilo bi tužno, potez defanzivca Crvene zvezde nasmejao je verovatno sve navijače.

Edson Silva je u Crvenu zvezdu sitgao kao veliko pojačanje u zadnjoj liniji. Data mu je plata od 240 hiljada evra godišnje, ali su se u upravi Crvene zvezde vrlo brzo „ujeli za jezik“. Da je to bila velika greška zna se već mesecima, ali je danas dobilo potvrdu.

Brazilac je protiv Vojvodine na poziciji štopera igrao sa mladim Stojanovićem i direktno je bio kriv za dva od tri gola Novosađana. Čak i kod prvog Trujićevog u 20. minutu je isapo „kao iz prikolice“, ali šta reći za drugi i treći. Da nije smešno bilo bi tužno, a nekome možda i jeste. Pogledajte kako je skupo pojačanje Crvene zvezde danas „kiksiralo“:

(Izvor: YouTube/Planeta SportaTV)

Što bi kolega sa jednog drugog medija rekao, Zvezdi je uvaljena mačka u džaku:

(Izvor: YouTube/GOAL365HD)

0
0

9 Komentara

  1. Realno
    7. May 2016. 18:44
    Ovo drvo iz Brazila,trebalo bi odmah posle tekme da dobije avionsku kartu u jednom smeru a njegovom menadzeru zabraniti pristup Marakani za sva vremena.Kriv je za sva 3 gola i jos namesta ovog malog Stojanovica da i on bude krivac.Takodje i drvo iz napada,Orlandica,koji nema veze sa fudbalom.

    0
    0
    Odgovori
  2. To je novac gradjana Srbije i za to bi neko trebalo da snosi odgovornost,bez obzira na igraca i drzavni klub u koji je doveden.Ipak je to 600 mesecnih plata npr.u prosveti.

    0
    0
    Odgovori
  3. Slazem se…njemu treba pridodati Orlandica,Stojanovica,Andjelkovica,Gavrica,Parkera,Cvetkovica,Petkovica,Lukovica,Jovovica…obavezno dovesti dva univerzalna vezna,dva stopera,jednog napadaca i jednog levog beka.Moj stav…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter