0
Domaći fudbal

KAŽEŠ VOŽDOVAC, MISLIŠ JAVOR: Tomić najavio veće promene pred finale Kupa

Objavljeno: 06.05.16 u 15:22

Pred sutrašnju utakmicu protiv Voždovca, trener Partizana Ivan Tomić istakao je da je njegovom timu ipak mnogo važnije finale Kupa protiv Javora.

Partizan sutra od 19 časova igra protiv Voždovca u meču koji mu ne znači previše, koliko finale Kupa Srbije u sredu u Gornjem Milanovcu protiv Javora.

To je istakao i Ivan Tomić i ujedno najavio veće promene u sastavu crno-belih.

– Bitna nam je utakmica sa Voždovcem, ali finale Kupa nam je najvažnije. To će uticati i sigurno će biti nekih promena. Dobiće šansu neki momci koji su manje dobijali, a zaslužili su je ponašanjem i radom na treninzima – rekao je Tomić na konferenciji za novinare u Beogradu i potvrdio sa se u tim vraća Sedrik Gogua.

REVIJA LEPIH GOLOVA: Partizan u Inđiji igrao za malu Saru (VIDEO)

Zadovoljan je polusezonom od kako je preuzeo kormilo crno-belog broda.

– Imamo razloga da budemo zadovoljni jer možemo da raspolažemo većim fondom igrača nego na početku sezone. Bilo je potrebno vreme da se uigraju linije tima, da se momci upoznaju sa zahtevima. Kako vreme prolazi, raspolažemo većim igračkim kadrom.

– U uzlaznoj smo formi, bolje igramo, kompaktniji smo. Nadam se da ćemo protiv Voždovca nastaviti u tom pravcu i ostvariti još jednu pobedu – rekao je Tomić.

PARTIZANOVCI MOGU DA ODAHNU: Najbolji igrač ne ide nigde!

Bio je pun hvale za ekipu Voždovca i istakao nekoliko imena koji su u prošlosti nosili dres Partizana.

– Čestitam im na plasmanu u plej-of. Mnogo bivših igrača Partizana je u Voždovcu i svako od njih je opasan na svoj način. Pribojavali smo se i Marinkovića i Odite i Mihajlova. Voždovac ima dobru ekipu. Očekuje nas interesantna utakmica sa timom koji želi da se nadigrava. Nadam se da će biti dobar tempo i mnogo šansi i golova – rekao je Tomić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter