0
Košarka

DOGOVOR NA POMOLU: Aleksandar Džikić postaje selektor?! (FOTO)

Objavljeno: 06.05.16 u 14:22

Prema pisanju medija u regionu, trener Partizana vrlo je blizu da preuzme selektorsku funkciju ovog leta.

Pored trenerske uloge u Partizanu koje se prihvatio u najtežem trenutku po taj klub možda i u istoriji kluba, Aleksandar Džikić sada bi mogao da se oproba i kao selektor.

I to prema pisanju portala ‘Glas Srpske’ – Bosne i Hercegovine. On je kao treći izbor, sada i najozbiljniji kandidat, s obzirom da su sa njim već obavljeni pregovori.

– Već duže vreme nijedan od dva predložena kandidata Dragan Bajić i Damir Mulaomerović nema potrebnu većinu glasova članova UO, tako da je novi predlog – trener Partizana Aleksandar Džikić. Prema saznanjima ‘Glasa Srpske’, sa njim su već obavljeni razgovori, klub mu ne pravi problem u vezi sa imenovanjem, a ugovor bi bio težak 25.000 evra – piše ovaj medij.

Screenshot_4

Takav razvoj situacije verovatno ne bi naškodio Partizanu, sa kojim bi Džikić završio tekuću sezonu, i vratio se na početku priprema za sledeću, pri kraju leta.

Ali, ostaje da vidimo do srede hoće li se ovo zaista obistiniti…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter