1
Domaći fudbal

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: Muslinov stručni štab za najveće domete

Objavljeno: 05.05.16 u 18:43

Kako redakcija portala HotSport nezvanično saznaje, u stručnom štabu reprezentacije Srbije naći će se dva imena koja najavljuju neke nove vetrove u srpskom fudbalu.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je naš portal došao, u pitanju su dva bivša trenera Partizana – Goran Stevanović i Radiša Ilić.

SLAVOLJUB MUSLIN: Kruna moje karijere!

Stevanović je ekipu Partizana predvodio u sezoni 2009/2010, kada je sa Partizanom osvojio šampionsku titulu. Pored crno-belih, bio je selektor Gane, radio je u Veriji (Grčka), Kini, dok je poslednja ekpia koju je predvodio tim Asterasa.

Trener golmana bi, prema našim informacijama, trebalo da bude takođe bivši trener crno-belih, Radiša Ilić. Ilić je crno-beli dres nosio u dva navrata, od 1998-2003. i 2010-2012, a pored Partizana je branio za ekipe OFK Beograda, Borca iz Čačka, Panseraikosa, Nacionala iz Bukurešta, dok je od 2012. godine do marta 2016. bio zadužen za rad sa golmanima kluba iz Humske.

GOTOVO JE: Srbija dobila novog selektora fudbalske reprezentacije!

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter