5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZEBNJA: Iz Zvezde vrše pritisak uoči sutrašnje odluke

Objavljeno: 04.05.16 u 18:51

Disciplinska komisija je na potezu.

Čelnici Crvene zvezde sa pažnjom očekuju odluku Komisije za žalbe FS Srbije, povodom žalbe koju je ovaj klub uložio na odluku da zbog nereda na 151. ‘večitom’ derbiju, tri meča kao domaćin mora da igra pred praznim tribinama.

GASPROM: Stigla čestitka, hoće li i pare? (FOTO)

To bi ujedno značilo i do kraja aktuelnog prvenstva, samim tim i proslavu titule bez navijača, odnosno, van granica stadiona ‘Rajko Mitić’.

– Obavešteni smo da će se naša žalba razmatrati u četvrtak. Verujemo da će članovi Komisije za žalbe Fudbalskog saveza Srbije uvažiti naše argumente. Takođe, mislimo da u celokupnoj fudbalskoj javnost preovladava mišljenje da je kazna ipak previsoka, kao i da smo zaslužili da proslavimo osvojenu titulu sa našim navijačima – istakao je predsednik Crvene zvezde, Svetozar Mijailović.

HOTSPORT ANALIZA: Zvezda jeste šampion, ali posao nije gotov…

0
0

5 Komentara

  1. Vi spominjete franjevce cak i kada vest nema sa nama nikakve veze. Teska je kompleks bolest, ali nju si sticao decenijama, pa ce ti lecenje morati da traje decenijama, ako ga ne prekine nova dominacija.

    0
    0
    Odgovori
    • O kakvim decenijama pričaš šabančiću. Pa vi ste tek u poslednjoj došli malo do izražaja. Ajde sad kod mame da te podmiri pa na spavanje i mani se bajki,slino mala!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter