0
Košarka

FOTO: STARSPORT

VTB: CSKA ‘stotkom’ u polufinalu, Teo ponovo briljirao!

Objavljeno: 04.05.16 u 20:25

Moskovski tim koji predvodi Miloš Teodosić plasirao se u polufinale VTB lige pobedom i u trećem duelu protiv Nimburka rezultatom 102:87.

‘Armejci’ su na lak i ubedljiv način prvi obezbedili svoje mesto u polufinalu, a Nimburk je poslužio kao lakši trening za finiš sezone u regionalnoj VTB ligi, kao i pred fajnal-for Evrolige u Berlinu.

Tim Dimitrisa Itudisa nije imao previše problema u večerašnjem duelu, već u prvoj deonici su ubacili 30, u drugoj 27 poena i kasnije je sve bilo lakše. Razlika je tokom meča bila i ubedljivija, a na kraju je ostala na ‘samo’ 15 poena razlike.

NAJBOLJI U EVROPI: Dva Srbina i Zvezdin ‘gromovnik’ u idealnom timu Evrolige (FOTO)

Srpski internacionalac Miloš Teodosić od koga polaze sve akcije Moskovljana na ovom meču nije bio preterano poenterski raspoložen, ali jeste izuzetno kada se radi o asistencijama, gde je došao do dvocifrenog učinka. Imao ih je čak 10 uz sedam poena, četiri skoka i jednu ukradenu loptu.

Najbolji je bio Korobkov koji je sa klupe ubacio 24 poena, a Higins i Voroncevič su imali po 12. Na drugoj strani Rendl je imao 20, a Dikson 19 poena.

‘ARMIJA’ DOMINIRA EVROLIGOM: Tandem Moskovljana pokupio prestižne nagrade (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter