0
Auto Moto

MERCEDES NAVIJAČIMA: Ne volimo više Rozberga!

Objavljeno: 04.05.16 u 19:53

Vodeći svetski tim konkurenciji konstruktora rešio je da odgovori kritičarima i pošalje direktnu poruku javnosti puten otvorenog pisma.

Tim Formule 1Mercedes uputio je otvoreno pismo navijačima u kojem odbacuje optužbe javnosti da favorizuje lidera u šampionatu Nika Rozberga ispred Luisa Hamiltona.

FORMULA 1: Rozberg ne staje, nova pobeda Nemca! (VIDEO)

Mercedes je u pismu naveo da ne radi samo za jednog vozača u ekipi i dodao da ne postoji „tim A“ i „tim B“, te je na taj način indirektno odbacio optužbe „teoretičara zavere“ i onih „koji stalno prigovaraju“.

Poslednjih dana se na društvenim mrežama sve više spekuliše kako u Mercedesu postoje dva tima, jedan koji radi za Nika Rozberga, a drugi za Luisa Hamiltona, dvostrukog uzastopnog svetskog prvaka.

GODIŠNJICA SMRTI VELIKANA: ‘Biti drugi znači biti prvi među poraženima’ (VIDEO)

Hamilton je u prve četiri trke u šampionatu imao mnogo problema i drugi je sa 43 boda zaostatka u generalnom plasmanu iza klupskog kolege Nika Rozberga, koji je pobedio u sve četiri trke ove sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter