6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RASTU NADE ZVEZDAŠA: Boško Janković i njegov menadžer zagolicali maštu Delijama!

Objavljeno: 03.05.16 u 10:44

Spekulacija da bi Boško Janković mogao ovog leta da se vrati u Crvenu zvezdu, sada postaje prava transfer priča.

Kada se pojavila informacija o povratku fantastičnog bombardera, mnoge pristalice crveno-belih su se oduševljeno poradovale da Liga šampiona i ne bi bila tako daleko.

Ne bi bilo ni zanimljivo da bude tako lako, ali današnje reči Boška Jankovića svakako pružaju nadu zvezdašima u pozitivan ishod,

– Imponuje interesovanje Crvene zvezde, najvećeg kluba za koji sam igrao. Kontakti između mog menadžera i rukovodećih ljudi kluba su uspostavljeni – rekao je za ‘Žurnal’ Boško Janković.

SLS: Zvezda na Vračaru kreće po titulu, Partizan u Surdulici bez Grobara (SASTAVI)

– Ali, mnogo kockica mora da se složi. Pre svega, imam ugovor sa Veronom do 2017.godine. Ni sa kim iz kluba nisam razgovarao na temu budućeg statusa. Menadžer će sigurno dobiti, jer ima onih kojima je interesantna moja situacija. Nema potrebe za euforijom – spušta loptu fudbaler Verone i otkriva zanimljiv podatak:

– Imam mnogo drugara zvezdaša, razgovaraju sa mnom kao da sam se već vratio, a nije tako – objasnio je Janković.

SRPSKA POSLA: Do početka kola ostalo 24 sata, a već se sumnja u regularnost

Reči ohrabrenja poslao je i njegov menadžer Zoran Đurić, takođe putem ‘Žurnala’. On smatra da bi njegov dolazak u Zvezdu bio pun pogodak, kako za klub, tako i za igrača.

– Ugovor sa Veronom, porodične okolnosti i brojne finansijski bolje ponude su ono što će biti prepreka. Sa fudbalske strane gledano, dolazak u Zvezdu bio bi pun pogodak za osveženje karijere, jer može da igra barem još četiri godine. Značio bi Zvezdi, ali i Zvezda njemu – poručio je Đurić.

0
0

6 Komentara

  1. ispodprosečan ligašli igrač u Italiji. Više rezerva nego na terenu. Jedino mi mislimo da je strašni bombarder. E, toliko smo I mi strašni.

    0
    0
    Odgovori
  2. „Sangarepa“ je tu, a ko je ZEC, da ne kazem „Magarac“ za „trkuuuu“ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter