6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NE MOŽE BEZ NJEGA: Vule bio na proslavi titule Crvene zvezde, evo i kako (FOTOGLARIJA)

Objavljeno: 03.05.16 u 21:40

Crvena zvezda je proslavila 27. titulu prvaka države, a proslavi u svlačionici stadiona „Rajko Mitić“ bili su i neki bivši igrači, ali takođe učesnici u velikom uspehu.

Do Beograda je putem munje stigao Vukašin Jovanović. To jest, putem skajpa. Pogledajte kako je Vule proslavio titulu sa bivšim saigračima i ko je sve nazdravio u njegovo ime…

0
0

6 Komentara

  1. Grobari ce crci od muke, nema vise titula koje su im delili Milosevic Marjanovic Tadic mogu biti zadovoljni i trecim mestom, sto je i njihov najveci domet sada.

    0
    0
    Odgovori
  2. Leci se bolesni čoveče, pun si kompleksa jado ustani prosetaj ima života i van te stolice ili si mozda u nekoj mentalnoj ustanovi! Ti više mrzis Zvezdu nego sto volis partizan! Gledajte svoja posla ubijate se medjusobnu gledaj svoju kucu !

    0
    0
    Odgovori
  3. Kako VAS nije sramota, da SLAVITE nesto, za sta apsolutno nikakve zasluge-NEMATE, zna se odlicno ko je u ovoj PREMIJER ligi NAJZASLUZNIJI.. .!. XXAAXXAA .!. A ovi putnjicavi JOS „slave“ i KITE se tudjim perjem.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  4. Kako VAS nije sramota, da SLAVITE nesto, za sta apsolutno nikakve zasluge-NEMATE, zna se odlicno ko je u ovoj PREMIJER ligi NAJZASLUZNIJI.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter