6
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

DRAGAN STOJKOVIĆ PIKSI: Srbija? Hvala na pozivu, ali…

Objavljeno: 03.05.16 u 09:35

Fudbalska reprezentacija Srbije uskoro bi mogla da dobije novog selektora, a jedan od kandidata je Dragan Stojković Piksi.

Ipak, legenda Crvene zvezde i jugoslovenskog fudbala nije spremna da se vrati u zemlju i uzme „vruć krompir“ u svoje ruke. Kako kaže zadovoljan je u Kini i mora da poštuje ono što sigurno ima.

SLAVIŠA KOKEZA: Hoću mesto predsednika, ali to zavisi od Karadžića!

– Neki drugi put. Sada želim sreću novom selektoru i Srbiji – rekao je Stojković za Sport i nastavio – Nema mnogo mudrovanja. Moram da poštujem ono što imam – u klubu sam pod ugovorom. Samo čudo može nešto da promeni… Ovoga puta se ono neće dogoditi.

Dragan Stojković Piksi nije zatvorio vrata reprezentaciji Srbije, samo će sačekati pogodan trenutak.

KAKO DA KRENE ‘ORLOVIMA’? Grof Božović predlaže hapšenja

– Kad budem slobodan, i ukoliko dobijem poziv rukovodećih struktura FSS, rado ću da se prihvatim krune svog posla. Prirodno i razumljivo – rekao je Piksi.

0
0

6 Komentara

  1. @Brajko
    Nemas ti veze s mozgom ako tvrdis da je Piksi bolji igrac i bolji covek od Dzajica.Dzaja je igracina,najbolji na ovim prostorima,svih vremena i nema on veze sa Piksijevim odlaskom,vec huligani sa severa,tzv.vodje,koji su ga najurili iz Zvezdinog kafea a ugradjuju se u svaki transfer.A nije ni sam Piksi bez putera na glavi u svemu tome jer je napravio ogroman dug.

    0
    0
    Odgovori
    • Piksi je najbolji fudbaler svih vremena sa ovih prostora! A od Dzajica su bolji jos i Savicevic,Mijatovic, Sekularac, Bobek,Galic,Prosinecki,Boban…
      Abolirani samo neka kaze gde su pare od Jugovica, Mihajlovica, Piksija,Prosineckog…

      0
      0
      Odgovori
  2. .!. XXAAXXAA .!. „Neki drugi put…“, nije se dao „prevariti“ stari „majstor“ u devastiranju bivseg kluba s’ MRAKane, zna ON dobro sta ga ceka po povratku na „mesto zlocina“, nece da rizikuje-SLOBODUUUU .!. XXAAXXAA .!. Pa, ne mogu bas SVE abolirati…

    0
    0
    Odgovori
  3. .!. XXAAXXAA .!. „Neki drugi put…“, nije se dao „prevariti“ stari „majstor“ u devastiranju bivseg kluba s’ MRAKane, zna ON dobro sta ga ceka po povratku na „mesto zlocina“, nece da rizikuje-SLOBODUUUU .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Piksi nije muvao i krao vec mu je to sve napakovao abolirani. Covek je osvojio dve duple krune,doveo Tojotu…ali je preko noci morao da bezi a zasto? Zato jer je poceo da prodaje igrace koji su bili samo na papiru zvezdini ali vecinski vlasnici su bili raznorazni kriminalci a sa kojima je abolirani imao dil i bio u dobrim odnosima.Abolirani je dugo vremena proveo na u cz i za to vreme stekao ogromnu podrsku kako obicnih navijaca tako i politicara, kriminalaca… Piksi je osujetio tu kradju i hteo je da spasi klub medjutim bio je to preveliki zalogaj i morao je da se povuce i spasava glavu. Setimo se bombe na njegovu porodicnu kucu za koju jos niko nije odgovoran . Netrpeljivost Dzaje prema Piksiju je utoliko veca sto svi znamo da je Piksi mnogo bolji fudbaler od njega ali se stalno u javnosti potencira da je Dzaja broj 1 sto nema veze s’mozgom. Koliko je Dzaja mocan govori nam i to sto je aboliran i nikada ne ce da odgovara za pokradene pare od prodaje nekada najboljeg tima na svetu sa Prosineckim, Dejom, Jugom,Pancevom,Mihom…kasnije Pericom,Drulicem…to su tolike pare od kojih je moglo i danas da se zivi.
      Piksi je mnogo bolji covek i posteniji od aboliranog ali u Srbiji uvek sljam ispliva na povrsinu…pogledajmo ko danas vodi Cz ,Partizan ili drzavu i sve je jasno

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter