0
Domaći fudbal

DEJAN SAVIĆEVIĆ: Albanci izmišljaju!

Objavljeno: 03.05.16 u 21:05

Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG) Dejan Savićević izjavio je da su informacije albanskih medija da je podržao prijem Kosova u UEFA izmišljene i senzacionalističke.

– Stav Fudbalskog saveza Crne Gore po ovom pitanju bio je principijelan, odnosno da se mora poštovati Statut UEFA, što se nije desilo u ovom slučaju. U pravcu poštovanja odredbi Statuta išla je i moja diskusija na Kongresu. Razne dezinformacije koje su se pojavile u pojedinim medijima nakon glasanja na Kongresu, a koje se odnose na stav FSCG po pitanju prijema FS Kosovo u članstvo UEFA, izmišljene su i proizvod senzacionalističkog nagađanja tih medija – rekao je Savićević za sajt FSCG.

DEJO ZABRINUT: Da li je ovo gaženje statuta UEFA

Podršku Savićeviću pružio je i predsednik FSS Tomislav Karadžić rečima da je on legenda srpsko-crnogorskog fudbala i da je jedini, uz predstavnika švajcarskog saveza, javno, za govornicom Kongresa branio stav FSS.

SKANDAL: Kosovo primljeno u UEFA

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter