3
TimeOut

Foto: HOTSPORT

NOVITETI I KOD NAS: Redakcija HotSporta dobila veliko pojačanje!

Objavljeno: 02.05.16 u 20:00

Dok evropska i svetska javnost debatuje oko toga gde će karijeru nastaviti Zlatan Ibrahimović ili Kristijano Ronaldo, i naš portal je bio ‘aktivan na tržištu’.

Bliže se završnice sezona u fudbalskim, košarkaškim i mnogim drugim takmičenjima, pa na red dolaze transfer priče. Mi imamo našu prvu, a od našeg prolećnog pojačanja očekujemo velika dela.

Od utorka će vas na našem portalu o najnovijim sportskim dešavanjima i zanimljivostima iz Srbije i sveta obaveštavati poznati sportski novinar i TV komentator Željko Čačija.

VIDOVITI VODITELJ: Napravio grešku, pogodio ishod

Željko je bio član sportske redakcije ‘B92’ od 2002. do 2015. godine. Radio je na sajtu, radiju, imao emisiju ‘U klinču’, koja se bavila borilačkim sportovima. Takođe, bio je koautor kultne epizode na toj televiziji pod nazivom ‘Podeljeni gradovi – Glazgov’.

Posebno je zainteresovan za etiku sporta u okviru čega je napisao nekoliko radova na tu temu. Poslednjih nekoliko godina je televizijski novinar i komentator borilačkih sportova, koji mu predstavljaju istinsku pasiju.

Paralelno sa ‘B92’ od 2007. godine je komentator na ‘Eurosport Srbija’. Prenosi fudbalske utakmice, ali i takmičenja u ekstremnim sportovima, dizanju tegova i, naravno, borilačkim sportovima.

GIMNASTIČARI ILI FUDBALERI: Seltikovo slavlje pete titule u nizu (VIDEO)

Za sebe kaže da je Kelt, ne navija ni za Zvezdu ni za Partizan, ali zato istinski voli i podržava škotski Seltik, dok u isto vreme nikako ne podnosi ‘one druge’.

Verujemo da će biti veliko pojačanje, kako za redakciju HotSporta, tako i za čitaoce našeg portala.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter