0
Domaći fudbal

NE ŽELI DA PRIČA O NAPADU NA VAZURU: Tomić za sutra najavio promenu u sastavu

Objavljeno: 02.05.16 u 12:20

Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić rekao je da njegovu ekipu čeka teška utakmica protiv Radnika u Surdulici, ali je istakao da crno-beli žele da na najbolji način završe sezonu.

– Partizan je dva puta u ovom prvenstvu igrao protiv Radnika i oba puta su bile izuzetno teške utakmice. Radnik je na oba meča postigao dva gola, pa su nam te utakmice i način na koji je Radnik uspeo da nas ugrozi za nauk – rekao je Tomić novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

Partizan u utorak gostuje Radniku u Surdulici u utakmici plej-ofa, odnosno 34. kola Super lige. Crno-beli su treći na tabeli sa 31 bodom, dok je Radnik šesti sa šest bodova manje.

– Mi smo u poslednjoj utakmici protiv Borca odigrali dobru utakmicu, pogotovo prvo poluvreme. Želimo da nastavimo u tom ritmu što se tiče rezulatata i igre. Želimo da kraj prvenstva, ova četiri kola i finale Kupa, završimo na najbolji mogući način – rekao je Tomić.

MIHAJLOVIĆ BI U REPREZENTACIJU: Živković i ja u Partizanu? Uh, kako bi to bilo moćno!

On je dodao da očekuje da će Radnik, pre svega, biti orijentisan na kontranapad.

– Čeka nas teška utakmica, protivnik koji je motivisan i uigran, koji ima sjajnog trenera… Kompaktni su, mogu da igraju napadački, da stave protivnika u problem… Pretpostavljam da će im orijentacija biti na kontranapad. Nadam se da ćemo uspeti da im ne dozvolimo da iskoriste svoje kvalitete i brzinu, nadam se da će naša ogranizacija napada i završnica biti na visokom nivou – naveo je Tomić.

Trener Partizana je rekao da će Ivana Bandalovskog na sutrašnjoj utakmici zameniti Miroslav Vulićević, kao i da još nije sigurno da li će u timu biti Sedrik Gogua.

– Gogua je počeo da trenira, ali ne 100 odsto. Posle današnjeg treninga, odlučićemo da li će igrati – dodao je Tomić.

ČAROLIJA JE JOŠ UVEK TU: Nova majstorija u cipelama Dragana Stojkovića Piksija (VIDEO)

Grupa huligana je prošle nedelje ispred stadiona Partizana napala generalnog direktora kluba Miloša Vazuru.

– Nijednom do sada nisam pričao o tim stvarima, želim da ekipa ostane van toga. Moj posao je da radim sa ekipom, da se trudimo da što manje razmišljamo o stvarima van terena – rekao je Tomić.

Utakmica izmedju Partizana i Radnika igra se sutra od 18 časova u Surdulici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter