1
Evropske lige

KUMAN HVALI TADIĆA: Zbunjivao je protivnika…

Objavljeno: 01.05.16 u 21:30

Dušan Tadić bio je jedna od ključnih figura u pobedi Sautemptona nad Mančester sitijem, a to nije propustio da istakne ni menadžer ‘svetaca’ Ronald Kuman.

Ronald Kuman istakao je posle meča i pobede od 4:2 (2:1) da je prvo poluvreme Sautemptona bilo možda i najbolje u poslednje dve sezone.

– Odlično smo držali loptu i kreirali napade, stvarali smo im probleme konstantno. Napadali smo ih dugim loptama, kretnjom, visokim nivoom igre i doprinosom Tadića i Dejvisa u prostoru između linija. To je bilo jako važno u pobedi – rekao je Kuman.

TADIĆEVO RAZBIJANJE SITIJA: Srbin razara ‘Građane’! (VIDEO)

Posebno je pohvalio Srbina Dušana Tadića, koji je danas ostvario čak tri asistencije.

– Odlično se kretao između linija protivnika, konstantno je zbunjivao protivnika. Sve to je bilo veoma važno imao je veliku ulogu – istakao je holandski stručnjak.

PREMIJER LIGA: Ceo ‘Sent Meris’ stadion ovacijama je pozdravio Dušana Tadića (VIDEO)

0
0

1 Komentara

  1. sta prica ovaj Kuman,on nema pojma kao trener a i nepoznat je bio kao igrac,on ce da ima drugacije misljenje u odnosu na takve fudbalske velicine kakve su Curcic i Savo Milosevic,kako ga nije sramota,tri asistencije protiv Mancester sitija kao da je to nesto,mnogo je teze Brasancu i Kataiu da asistiraju protiv Vozdovca,ma nema on pojma

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter