0
Ostali sportovi

BIVŠI KAPITENI PARTIZANA SLOŽNI: Crno-beli zaslužuju više!

Objavljeno: 01.05.16 u 00:19

Nakon ubedljivog poraza od Pro Reka, za zvaničan sajt VK Partizan Filip Filipović i Dušan Mandić izrazili su uverenje da je Partizan pružio sasvim solidan otpor, kao i da crno-beli zaslužuju više.

Filip Filipović smatra da ovo nije sve i da Partizam može mnogo više:

– Partizan nije pružio igru na svom prepoznatljivom nivou i to ga je koštalo ubedljivog poraza. Momci mnogo više vrede nego što poraz od 11 golova razlike govori. Očekivao sam da će se konsolidovati posle našeg vođstva od 8:1. Nisu uspeli, između ostalog i zato što im nedostaje i iskustva za ovakve mečeve. Partizanu želim sve najbolje u nastavku sezone. Momci se maksimalno trude, i klub i igrači zaslužuju veću pažnju kako bi ponovo Partizan zaigrao važnu ulogu u Ligi šampiona, rekao je Filipović.

VATERPOLO: Pro Reko pregazio Partizan (FOTO)

Dušan Mandić, prošlogodišnji kapiten Partizana, na to se nadovezao:

– Uvek mi je drago kad se vratim na Banjicu, ali mi je žao kad Partizan ubedljivo izgubi, pa i kad igram za ekipu koja pobeđuje. Možda je razlika mogla da bude i manja, da je Partizan odigrao najbolje što može. S druge strane kada mi odigramo koncentrisano i na visokom nivou od početka do kraja malo ko može da nam parira.

VATERPOLO, PLEJ-OF: Partizan i Radnički u polufinalu

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter