7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDIN GROF: Plašim se…

Objavljeno: 30.04.16 u 23:43

Miodrag Božović istakao je da veoma strahuje za budućnost kluba, uprkos sjajnoj sezoni. Smatra da je klubu neophodan stabilan izvor finansija kako bi funkcionisao, a njega, u ovom momentu, nema.

Uprkos porazu od Čukaričkog i nešto slabijim partijama, Crvena zvezda se nalazi na korak od 27. šampionske titule. Najzaslužniji za neverovatnu Zvezdinu sezonu je Miodrag Božović, pa je logično što navijače zanima da li će ostati i naredne godine na Marakani:

– U svakom slučaju otvoren sam za razgovor i razgovaraćemo, rekao je Božović za „Novosti“.

Ipak, da nije baš sve tako sjajno kako se čini, govore i sledeći redovi:

– Plašim se za Zvezdinu budućnost. Mnogo se plašim. Zvezda je ove godine napravila ovaj rezultat zahvaljujući prodaji ovih igrača i velikom angažovanju Zvezdana Terzića, predsednika Svetozara Mijailovića, Blaže Raosavljevića i Dragan Džajića, koji je uvek tu da kaže pravu reč i posavetuje. Ali bojim se šta će biti dalje, Zvezda nema stabilan izvor finansiranja. U svakom slučaju, teško je obezebediti stabilnost ako ne igrate u Ligi šampiona ili Ligi Evrope. Do tog cilja nije lako doći.

VREMEPLOV: Navijači Crvene zvezde su oborili rekord, ali se nisu radovali na kraju (FOTO)

Na pitanje da li iz ove perspektive smatra da je bolje ostati ili otići, dao je odgovor koji, iako realan, neće prijati navijačima Zvezde:

– Ako budemo imali finansije da se pojačamo, onda je najbolje ostati ovde i napraviti iskorak. Ali, ovde je i uspeh težak. Mislim da je Partizan napravio veliki uspeh igrajući u Ligi Evrope. Svaka ekipa koja sa ovih prostora to učini postigla je uspeh. A, na kraju je ispalo da je to neuspeh, iskren je Božović.

Navijači žele Ligu šampiona, ali Božović smatra da u ovom momentu postoji nesto preče:

– Stabilnost. Sve što nije stabilno je krhko i labavo. Zvezda mora da bude stabilna, strpljiva. Mnogi klubovi ulažu mnogo više, pa ništa ne mogu da urade, zaključio je Božović.

ZVEZDA U OFANZIVI: Crveno-beli naciljali tri reprezentativca, na listi i bivši igrač kluba

0
0

7 Komentara

  1. Ti „realni“ lupas i daleko si od realnog! Covek dobro kaze, da nije premijera vi bi se odavno raspali. A sa njim evo kujete planove i za LSampiona! Sta se cudis, logicno je da necete ni vi ni premijer to priznati, ne odgovara vam ta vrsta price. A na koju je foru, bogati doveo Milogorac pola ruske lige, koji su vam najbolji igraci. Pa trojka Donald, Viera i Talek vrede celog tima npr. Vojvodine, tu je jos pridodat i Katai, pa Lukovic iz RUsije takodje…. dragi moj jasno je pametnom da Zvezda lukavo radi, unapred slaze kuknjavu ne bi li iskamcila nove sponzore, kao da je sav srpski fudbal samo Zvezda. Zvezda je u stvari kljucni problem naseg fudbala, svi resursi se strpase u nju a ona na dnu evro tabela po rejtingu pa sad prpa. Sta ako ne uspete?! Pa, necete uspeti, to je jasno svakom normalnom, naletecete na nekog Qurajrata i gotovo. Prodali ste sto ee od mladih ispililo i sta sad, pomenute „Ruse“ tesko mozete zadrzaqti a bez njih ste katastrofa, evo vidi se i kraj prvenstva. Bez dvojice ozbiljnih igraca, nista niste bolji ni od Cuke! Cudi se ti , ali je tako. Partizan ima drugi, specifican, problem, ali Ilijev mudro radi, videcemo….

    0
    0
    Odgovori
    • Ne znam tacno da li si smesan,jadan ili glup u svojoj izjavi?!Ako je tebi u ovoj godini surove dominacije,neko drugi zasluzan ,za Zvezdine rezultate,morao bi da posetis lekara psihica.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter