6
Domaći fudbal

ZVEZDA U OFANZIVI: Crveno-beli naciljali tri reprezentativca, na listi i bivši igrač kluba

Objavljeno: 30.04.16 u 09:13

Uveliko traju nagađanja koje igrače bi tokom letnjeg prelaznog roka u svoj tim mogla da dovede Crvena zvezda kako bi pokušala da napadne plasman u Ligu šampiona.

Najnovija imena na podužem spisku potencijalnih pojačanja su nekadašnji igrač ovog kluba Boško Janković, zatim bivši Zvezdin omladinac Goran Čaušić, kao i reprezentativac Crne Gore Marko Baša, piše Mocartsport.

LE TALEK: U Srbiji nema taktike, a Zvezda je kao PSŽ, svi žele da nas pobede

Neće biti lako dovesti niti jednog od trojice navedenih igrača pošto su svi pod ugovorima sa svojim klubovima.

Dobra stvar za Zvezdu je što se Verona nalazi na korak od selidbe u Seriju B što bi moglo da dovede do egzodusa sa Bentegodija. Marko Baša sve ređe igra za Lil, pa se u Zvezdo nadaju da bi mogli da ga privole da dođe na Marakanu, a slična situacija je i sa Čaušićem koji je član turksog Eksišehira.

SVE TEŽE DO TITULE: Zvezda oslabljena na Vračaru?

0
0

6 Komentara

  1. Pavlovic iz cuke za spica,ubedlivo najbolji u nasoj ligi,zatim 2 beka i vezni ali ovaj mora da ddje ljudi vrh vrhova jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne vidim razlog da u CZ tako panice….! Hm…
    na jednom sportskom portalu vele da Bosko Jankovic svojim iskustvom pomogne mladi tim CZ…! Pa ko je to mlad, molim vas? Kahriman? Cela odbrana ko iz doba Njegosa? Donald, Talek, Vieira, Katai, pa i rezerve, sve stare drtine jedan do drugog! Jedino Ristic i Plavsic…, izvinite molim lepo!
    Zvezda nema evropskog iskustva, ovaj njen tim, ali svi pobrojani jesu igrali u neuporedivo jacim ligama! Partizan je imao mnoooogo neiskusniju ekipu i zamalo da „ubode“ binga, falila mu je dlaka. Sustina je u bodovima i rejtingu, to je odlucujuce , Zvezdi je najveci neprijatelj cinjenica da ima ocajan koeficijent, pa ce iz reda naletati na mnogo jake ekipe. Ipak, ne treba podcenjivati rezultat Partizana, Steaua i Beloruski sampion su mnogo ozbiljne ekipe, a kasnije i cela grupa u LE…, kad prodjes onda nemas kuda nego igraj bato na sve i nista.
    Ja Boska nesto i ne cenim, mnogo je proveo vremena u povredama, ne pamtim ga po nekim bas igrama…, igrac sa 32 godine tesko moze da ozbiljnije nesto doprinese, ko god bio, nije svako Zlatan i Ronaldo….. malo je takvih.

    0
    0
    Odgovori
  3. Aman ljudi,zašto se pominju vezni igrači kao pojačanja!?Nama je vezni red jedino što vredi,uz golmana.Treba nam dva štopera,desni bek,jedan bočni vezista,umesto Kataija,koga treba odmah po završetku prodati i uzeti neku kintu za pojačanja,kao i jedan baš dobar špic,koji ima i visinu i brzinu jer je Viera mnogo nizak za centarfora.Od veznih imamo izuzetne Le Taleka,Donalda i Plavšića a tu su i Babunski i Ristić,takođe izvanredni igrači.Dovesti Stojkovića umesto Petkovića,pod obavezno a na boku bi mogao onaj mali crnac iz Surdulice .

    0
    0
    Odgovori
  4. Pa zasto ne forsiramo omladince i sredimo samo odbranu?! Od ove trojce nema se cemu nadat, kakva bre crna liga sampiona!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter