0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VRATIO SE: Kosanović ponovo trener Borca

Objavljeno: 30.04.16 u 11:48

Rukovodstvo čačanskog Borca i trener Milorad Kosanović postigli su dogovor oko saradnje u finišu ove sezone.

Iskusni stručnjak će do kraja prvenstva predvoditi Borac u nastojanjima da se ostvari što bolji plasman na tabeli plej-ofa Superlige. Kosanović će već danas odraditi prvi trening sa igračima, a novi debi na klupi Borca će imati u utorak kada na Gradskom stadionu gostuje Radnički iz Niša.

INFORMER SAZNAJE: ‘Janjičari’ napali Vazuru i njegovo obezbeđenje (VIDEO)

– Prihvatio sam poziv starih prijatelja da pomognem koliko mogu u finišu sezone. Podsećam da smo se zimus rastali zbog mojih privatnih obaveza i na neki način imam i obavezu da budem uz Borac u ovom trenutku. Cilj je da što pre prekinemo seriju bez pobede i da do kraja prvenstva učinimo sve kako bi Borac bio tamo gde je i proveo veći deo sezone. Imamo pred nama pet utakmica od kojih čak četiri na našem stadionu. Odmah krećemo sa radom i pripremama za utorak kada nam u goste stiže Radnički, rekao je šef stručnog štaba Milorad Kosanović, a prenosi sajt čačanskog Superligaša.

ZVEZDA U OFANZIVI: Crveno-beli naciljali tri reprezentativca, na listi i bivši igrač kluba

Podsećamo da je Milorad Kosanović predvodio Borac u finišu jesenje polusezone i da je sa timom ostvario istorijski trijumf u Kupu Srbije na stadionu Rajko Mitić. Utakmica sa Radničkim iz Niša se igra u utorak u 18 časova na Gradskom stadionu, a za ponedeljak u 13 sati je zakazana konferencija za medije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter