10
Evroliga

FOTO: STARSPORT

BRUKA: Bivši kapiten i ljubimac navijača Partizana vozio pijan pa napao novinare! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 29.04.16 u 20:06

Prema pisanju portala „Eurohups“, Nenad Krstić umešan je u incident koji se dogodio protekle noću u Istanbulu. Pored Krstića, prisutan je bio i Nemanja Bjelica.

Kako javlja ovaj portal specijalizovan za košarku, Krstića je zaustavila policija, nakon čega su ga zamolili da duva u uređaj za merenje procenta alkohola u krvi. Kada je Krstić završio, na uređaju je stajalo 0,98, što je iznad dozvoljene granice, nakon čega je Krstiću oduzeta dozvola.

OŠTRO: Opoziciji i Grobarima se neće svideti poruka Srđana Dragojevića (FOTO)

Kako dalje navode, Krstić je tada primetio novinare koji su želeli da fotografišu događaj, nakon čega je počeo da ih psuje, da bi potom pokušao i fizički da se obračuna.

U tome su ga sprečili prijatelji, među kojima se našao i reprezentativac Srbije koji trenutno igra za Minesotu, Nemanja Bjelica.

Situacija se na kraju smirila, ali je nakon ovoga pitanje dana kada će ugovor sa ekipom Efesa biti raskinut.

ODMOTAVA SE KLUPKO: Zna se ko stoji iza napada na Vazuru

Podsećamo, ovo nije prvi put da Krstiću popuste živci. Pre šest godina učestvovao je u velikoj tuči košarkaša Srbije i Grčke, kada je Janisa Burusisa pogodio stolicom u glavu.

(Youtube/homerfromathens)

0
0

10 Komentara

  1. Sramota… Zašto niste napisali kapiten reprezentacije, čovek koji je uvek izgarao i davao 101%. Ne opravdavam voznju u alkoholisanom stanju, ali (nažalost) svakom se desi… To nije razlog da se razapne na stub srama…
    Btw. bio je heroj kada smo se tukli sa Grcima…

    0
    0
    Odgovori
  2. Jok treba mu dati orden, to je Srbija pa mogu da se izd….kava….ju na policiju i državu… Šta je ustaški bebe kad se pomene Zvezda i Bari komentarišete ne živi se od stare slave a vi sad branite neodbranjivo… Kakve veze ima šta je bio i šta dao za reprezentaciju jel mu to daje za pravo da se tako ponaša ne samo on nego mi se diže kosa na glavi kad pročitam,, znaš šta je dao za repku“i slične nebuloze, e baš zato nesme ovako da se ponaša niko a ne samo Krle koga izuzetno cenim kao igrača. Pomislite samo da je on nečiji idol naše i vaše dece, pa dali želite ovakve gestove da vaša deca uče od idola ja za moje dete NE

    0
    0
    Odgovori
  3. Kako kenjate….vama novinarima nista ne verujem. Pre sest godina su njega napali a on nije bio inicijator tuce…vec je Teodosica napao Grk. Pa je uleteo Keselj i Novica. A Krle tek posle da razdvaja. A ovo da je napao policiju moozda jeste istina ali ni to dok ne vidim snimak…a i kad vidim, sta ga bole uvo ima kintu. Jel ubio nekog? nije. Jel povredio nekog, nije.

    0
    0
    Odgovori
  4. Kako vas nije sramota Za ovakav naslov!
    On je covek svoje slobodne dane zrtvovao za reprezentaciju Srbije! Slazem se da javne licnosti trebaju da budu uzor, al Je i on čovek kao i svi mi. Vest Vam je tendeciozna, sa ciljom da povezete nesto negativno sa partizanom. Sramotno novinarstvo

    0
    0
    Odgovori
  5. @lool…..a sta su majke ti trebali da napisu?? Svaka cast? Bravo majstore?? Legenda Krstoc vozio pijan u Istanbulu, psovao policiju pa napao novinare??
    Ajde bas da cujem tvoje pametno misljenje….

    0
    0
    Odgovori
    • Covek je pomogao skolu koju je pohadjao,klub u kojem je ponikao,drugove i komsije sve.To nikad nisu napisali a ovo sto se svakom od nas desilo hiljadu puta jesu.Jaka stvar.Sto je najgore odmah se primate zvezda partizan…Ja sam rodjace zvezdu gledao uzivo vise nego vi na tv-u

      0
      0
      Odgovori
  6. Bruka je vas naslov!Bruka i sramota!Covek je toliko dao nasoj kosarci i reprezentaciji,uvek korektan i fer.Cemu ovakav naslov?I treba vama novinarima popare…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter