6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZGROŽEN: Nenad Bjeković oštro odgovorio na optužbe!

Objavljeno: 28.04.16 u 20:17

Posle današnjeg događaja ispred stadiona Partizana oglasio se i kandidat za predsednika kluba iz Humske, Nenad Bjeković.

U svom saopštenju Fudbalski klub Partizan je ‘provukao’ da je za današnji napad na generalnog direktora Miloša Vazuru potencijalno kriva opozicija na čelu sa Nenadom Bjekovićem, što je naišlo na oštru reakciju legende crno-belih.

FK PARTIZAN: Vazuri su pretili smrću!

– Zgrožen sam optužbom iz Partizana da bilo ko od članova Skupstine ili neko blizak klubu stoji iza ovog napada. Siguran sam da će se ‘Crno-bela familija’ oglasiti ovim povodom. U svakom slučaju, ograđujem se od ovog napada i osuđujem ovakav čin – rekao je Bjeković.

BRUTALNO: Partizan objavio snimak napada i tuče ispred stadiona u Humskoj! (VIDEO)

Podsećamo, danas je ispred stadiona u Humskoj došlo do napada na Miloša Vazuru i njegovo obezbeđenje i dom se generalni direktor Partizana zbrinuo u upravnoj zgradi, njegovi čuvari brutalno su prebijeni.

0
0

6 Komentara

  1. Ti si gnjido bez identiteta ti i tebi slicni koji ovako komentarisu ste krivi za ovo i za Tatona i za sesnaestogodisnjaka kog ste ubili signalnim pistoljem za sve ste vi neidentifikovani majmuni,kriminalci,lopovi,narko dileri koji nikada niste bili na utakmicama sadite kuci i sejete mrznju krivi!!!Samo zapamti ko se maca lati od maca strada!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Svi iole s’ makar malo mozga u glavi, shvataju pozadinu „price“, kadija te tuzi-kadija ti sudi !!! Svi akteri“ OVE-„AKCIONE“ PRICE lagano se primaju „dela“ i satanizuju Grobare FKP i SLEDECU UPRAVU, a za uzvrat dobijaju zasluge od DRUGE strane, u ovom slucaju Krcunovih klonova, za sto bolji „tretman“ za „OVO“, a POSEBNO ZA PRETHODNA NE-DELA koji STIZU na NAPLATU !!! Ajd’ bre, ko ih nezna, SKUPO BI ih „PLATIO“ !!! .!. DRZ’ SE BJEKO, POZDRAVI FRATELLA, ANTICA I MIJATA !!! ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter