5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TOMIĆ: Nedostajalo nam je agresivnosti i mirnoće kod pasa

Objavljeno: 28.04.16 u 20:32

Trener Partizana Ivan Tomić u kratkim crtama analizirao je današnju pobedu nad Borcem od 2:0, ali i učinak mladog Marka Golubovića.

– Postigli smo pogodak u poslednjem minutu prvog poluvremena, iako smo diktirali ritam i imali nekoliko izglednih situacija iz kojih smo mogli ranije da povedemo. Imali smo kontrolu nad utakmicom u prvom poluvremenu, ali nam je nedostajalo mirnoće kod poslednjeg pasa. Borac se u drugom poluvremenu otvorio, a nama je nedostajalo da budemo agresivniji i da ih uopšte ne dovedemo u situaciju da veruju da mogu da se vrate u utakmicu – rekao je Tomić novinarima posle utakmice.

Tokom meča je primetno bilo da je Tomić nešto sugerisao mladom Goluboviću kome je danas pružio šansu, a koji je pre svog gola imao i nekoliko promašaja.

– To je mlad momak, igrač iz naše omladinske škole, brz je i talentovan. Imam utisak da u nekim momentima nije ni svestan svojih mogućnosti, ali sve je to mladost. To je svakako jedan od igrača koji će nam mnogo značiti u narednom periodu – rekao je Tomić.

0
0

5 Komentara

  1. Ej, ti Super…, neko ce da odigra dva meca u drugom kolu i zavrsi svoj prikaz a neko ce da igra grupu ,kao i obicno! E, tako!

    0
    0
    Odgovori
  2. Marko Golubovic ce biti igracina! Neki mi osporavaju ovu tvrdnju pa mi je drago da je Ivan izrekao o njemu ove komplimente.Ja ocekujem da ce iduce godine biti jedan od nosilaca nase igre. Poseduje enorman potencijal i to mogu osporavati samo neznalice!!! Mnogo mi je drago da Ivan forsira mladice iz Pfc skole jer su oni najbolja garancija buducih trijumfa i trofeja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter