0
Domaći fudbal

SLS: ‘Batko’ napada ‘zebre’, Vujaklija naštelovao violinu (SASTAVI)

Objavljeno: 28.04.16 u 16:12

Za nešto manje od sat vremena u Humskoj startuje meč 3. kola plej-ofa između Partizana i Borca iz Čačka.

Jednom i drugom timu je pobeda imperativ, jer je borba za Evropu sve žešća. Zbog toga je posle dugo vremena trener crno-belih Ivan Tomić odlučio da na teren od prvog minuta pošalje klasičnog napadača. Tako će se kapiten Saša Ilić vratiti u vezni red, a Čačane će napasti Valeri Božinov. U odbrani će mesto pored Marka Jovanovića zauzeti Miladin Stevanović, a iznenađenje je na krilnoj poziciji gde će umesto Alena Stevanovića zaigrati Marko Golubović.

Sa druge strane novi trener Tomas Vasov na raspolaganju će imati sve igrače. Pod znakom pitanja bio je Zorić, ali se on oporvio od lakše povrede zadobijene u udesu. Napad će predvoditi sjajni Vujaklija, koji je podmazao violinu da „zasvira“ u Humskoj.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]PARTIZAN: Šaranov – Bandalovski, Jovanović, Stevanović, Bogosavac – Everton, Brašanac, Ilić, Golubović, Mihajlović – Božinov.
BORAC Č: Bajić – Tanasin, Krstić, Maslać, Kostić – Balabanović, Petraci, Jovanović, Zorić, Zec – Vujaklija.[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter