1
Domaći fudbal

SAŠA MARJANOVIĆ ZA HOTSPORT: Ovacije na mom ‘Čairu’ pamtiću do kraja života (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.16 u 23:17

Saša Marjanović podigao je Srbiju na noge sa pet golova na jednoj utakmici, a snimak ovacija navijača na ‘Čairu’ ostaće mu u sećanju do kraja života.

Radnički je savladao Radnik, a Saša Marjanović je večeras bio centralna figura u pobedi domaćina rezultatom 5:1.

Nakon meča u šali je već krenulo da se šapuće po stadionu Čair, kako će FSS promeniti pravila da Marjanović može slobodnjake šutirati samo u jednu stranu gola, a razlog tome je činjenica da nas je već razmazio neverovatnim golovima koji prevazilaze i granice najvećih fudbalskih zvezda.

(Izvor: youtube / Aleksandar Ilić)

Danas je nekoliko hiljada navijača na niškom stadionu bilo u prilici da pogleda ne jedan, ne dva, nego pet golova sjajnog niškog veziste. Zaista je teško reći koji je bio bolji. Dva projektila sa preko dvadeset metara ili lob golmana Ristića. Ono što je sigurno, niko nije razočaran otišao sa Čaira.

– Utakmica je bila za pamćenje, moja utakmica karijere. Nišlija sam i veoma mi je drago što mi se ovo dogodilo na utakmici na mom Čairu. Drago mi je zbog mene, mojih saigrača, navijača, ponajviše zbog ovih mladih momaka u ekipi. Ovo može biti dodatni motiv za njihovo samopouzdanje, ja se nadam da će sve ovo uticati pozitivno na njih – počeo je heroj Radničkog.

(Izvor: youtube / Superliga Srbija)

Iskusni Marjanović ipak spušta loptu pred nastavak  plej-ofa.

– Potrebno je da ohladimo glave i nastavimo da pobeđujemo. Idemo iz utakmice u utakmicu, treba ovo zaboraviti što pre, imali smo poraz od Vojvodine 4:0, sada smo pobedili Radnik sa 5:1, idemo korak po korak, videćemo koliko ćemo daleko stići.

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter