3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ I MILOJEVIĆ SLOŽNI: Mora bolje u odbrani

Objavljeno: 28.04.16 u 21:48

Treneri dva tima u finalu ABA j.t.d. lige nisu bili zadovoljni, pre svega, odbranama svojih ekipa.

Više razloga za zadovoljstvo je, naravno, imao Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde, koja je povela sa 1:0 u finalnoj seriji pobedom od 95:88.

– Uspeli smo da savladamo odličnu ekipu Mege i povedemo 1:0 u seriji, što je i bio cilj. Nadamo se da povreda Nemanje Dangubića nije teže prirode, otišao je na pregled, ali i bez njega iste su nam ambicije u ovom finalu – i nešto kasnije dodao komentar o odbrani svog tima:

– Želimo da odigramo bolje u odnosu na ovih 88 primljenih poena.

ABA JTD, FINALE: Simonović i Gudurić slomili borbenu Megu za vođstvo Zvezde (VIDEO)

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da nije zadovoljan igrom svojih igrača u večerašnjoj prvoj utakmici finalne serije plej-ofa Jadranske lige protiv Crvene zvezde.

– Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Dva, tri šuta su presudila, ali generalno nisam zadovoljan igrom, a posebno u odbrani. Nismo došli da izgubimo, a da li je 27 ili sedam poena, to nije bitno, poraz je poraz – rekao je Milojević novinarima posle meča.

Košarkaši Mege izgubili su večeras u Beogradu od Crvene zvezde sa 88:95, u prvoj utakmici finala plej-ofa Jadranske lige.

– Nismo bili dovoljno agresivni, kakvi smo bili tokom većeg dela sezone. Sigurno je da je skraćena rotacija uticala na to. Moramo da budemo agresivniji u odbrani ako želimo da pobedimo Zvezdu. U drugoj utakmici ćemo pokušati da ne ponovimo ovakvu igru u odbrani, što bi moglo da nam omogući da se u Mitrovicu vratimo sa 1:1 – naveo je on.

PONOVO ‘POPLAVEO’: Obradović besneo na igrače zbog Bogdanovića i Antića (VIDEO)

Milojević je rekao da ne veruje da će Timote Luvavu igrati u drugoj utakmici.

– Pokušao je danas malo da trčakara, ali i dalje oseća bol. Teško da će igrati u drugoj utakmici, jer je ona za dva dana – dodao je trener Mege.

Košarkaš Mege Nikola Ivanović bio je najefikasniji igrač utakmice sa 25 poena. On je rekao da je Zvezda večeras iskoristila lošu igru u odbrani njegove ekipe.

– Ovo je prva utakmica finalne serije, specijalna je pošto dolazi posle duže pauze. Nismo igrali kako smo želeli u odbrani. Zvezda je to iskoristila, imala je dobra dodavanja i otvorene šuteve. Zasluženo je slavila. Ovo je plej-of, analiziraćemo, pa da prekosutra odigramo kvalitetno i pokušamo da slavimo u Beogradu – rekao je Ivanović.

VRUĆE NA PARKETU: Osmeh Meginog Zvezdaša i veliki strah Delija zbog Dangubića (FOTOGALERIJA)

0
0
3 Komentara
  1. Glodare sastala se u finalu dva naj bolja kluba u kosarci. Aaaaaa pitali ovi iz tamisa za vas kad cete da igrate finale tuturutu kupa u magarecim livadama.

    0
    0
    Odgovori
  2. KVAZI „finale“, OVO Sport i kosarka Srbije nikada nije videla, a kamoli dozivela. Napravili su sprdnju sa najuspesnijim sportom u Srbiji !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter