5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

POTEZ VEČERI: Žestoki momak – Tarens Kinsi! (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.16 u 22:00

Najbolji potez večerašnjeg duela meča između Crvene zvezde i Mega Leksa delo je Tarensa Kinsija.

Bilo ih je nekoliko, ali je najveći utisak ostavila ‘blokada’ Tarensa Kinsija kada je Nikola Janković krenuo na polaganje, a sa leđa mu stigao Zvezdin Amerikanac i bukvalno mu oteo loptu.

(Izvor: youtube / KK Crvena zvezda Telekom)

Kad smo već kod atraktivnosti, valja spomenuti i NBA zakucavanje Kvinsija Milera, koje su igrači na parketu samo ispratili pogledom.

(Izvor: youtube / KK Crvena zvezda Telekom)

0
0

5 Komentara

    • Ma jok,covek je igrao za neki mali klub,gubitnike,koje je Radonja pocistio metlom sa 3:0 u oba takmicenja…sad dosao u sampionski tim da i on oseti kako se nesto osvaja.

      0
      0
      Odgovori
        • Osvojili smo 27 trofeja u muskoj konkurenciji i ovo ce da bude 28mi i 40 trofeja u zenskoj konkurenciji to ce da bude ukupno 68 trofeja u obe seniorske konkurencije a mozda i 69 posto jos igramo i za titulu seniori i sledece godine ce da se prebaci kvota od 70 seniorskih trofeja u obe konkurencije+sampioni Evrope u Juniorskoj i Pionirskoj konkurenciji i Vicesampioni Jadrana u Kadetskoj konkurenciji+brdo trofeja u mladjim selekcijama,sto nas cini nasim najboljim kosarkaskim kolektivom,na tvoju zalost,ajde sada mleko pa u krevet!

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter