8
Fudbal

SAVO MILOŠEVIĆ: Ostavka je moralan čin!

Objavljeno: 27.04.16 u 21:53

Sada već bivši potpredsednik FS Srbije, Savo Milošević oglasio se povodom ostavke koju je danas podneo posle otkaza koji je uručen selektoru Radovanu Ćurčiću.

On je za zvanični sajt srpske „kuće fudbala“ istakao da je ostavka moralan čin i da je uveren da bi Radovan Ćurčić odveo Srbiju na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

GOTOVO: Radovan Ćurčić više nije selektor Srbije, Milošević podneo ostavku!

-Suočen sa činjenicom da je zbog odsustva podrške došlo do sporazumnog raskida ugovora sa sada već bivšim selektorom, podneo sam ostavku kao odgovorno lice na čiji predlog je Radovan Ćurčić i postavljen za selektora A reprezentacije. Ostavka je moralni čin, jer bez neophodnog ambijenta i poverenja, ne može da se ostvari ono u šta sam čvrsto verovao, a to je plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji. Ostajem pri uverenju da bi sa Radovanom Ćurčićem Srbija sigurno našla put do Rusije 2018. ali na moju žalost , presudile su neke druge okolnosti i razmišljanja, koja meni nisu ostavila izbora. Zahvalio bih se na saradnji Radovanu Ćurčiću koji je pokazao ogromnu posvećenost, kao kada je predvodio mladi tim do završnice Evropskog prvenstva. Hvala i njegovom stručnom štabu, svim igračima i pojedincima koji su verovali u naš zajednički rad i projekat. Naravno, reprezentaciji Srbije, od sveg srca želim uspeh u kvalifikacijama i da obraduje naciju, izbori plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji – rekao je Savo Milošević.

GOTOVO: Srbija dobila novog selektora, Ćurčić tu do juna!

0
0

8 Komentara

  1. Odakle tebi moral,kad si toliko puta pokazao suprotno.Zbog tebe i Curcica bi izgubili jos dve godine i opet ne bi otisli na neko veliko takmicenje.Jos i najvece zlo Tole Karadzica da najurimo i da nas bog vidi,da konacno fudbal krene uzlaznom putanjom.

    0
    0
    Odgovori
  2. Јадан су ти и твој Морал…:
    Па где је био морал кад си пљувао Толета па после постао његов пијунчић.Вруко радиш зс 5000 еврића…:
    ОСТАО ДИ БЕЗ ПАРА И КАРАКТЕТА

    0
    0
    Odgovori
  3. Ostavka u Srbiji NIKADA nije „moralni cin“, vec SLABOST i prikrivanje svoje nesposobnosti i prebacivanje odgovornosti na drugog, zato, Savo svaka ti cast !!! Jos samo MI Grobari cuvamo cast, obraz i moral u SRBIJI, dok je Grobara bice i Srbije i Srpskog naroda !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter