9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽOVIĆ: Promašili smo puno, primali jeftine golove LEŠNJAK: Važna pobeda, Zvezdi titula

Objavljeno: 27.04.16 u 20:48

Trener fudbalera Čukaričkog Milan Lešnjak ocenio je da je njegova ekipa pokazala karakter u današnjoj pobedi nad Crvenom zvezdom, u trećem kolu plej-ofa Super lige Srbije.

– Važna je pobeda. Ne znam da li je ovo naša najbolja utakmica, igrali smo dobro i u prethodnim. Mi smo bili u prednosti jer nije bilo Zvezdine publike. Malo je Zvezda dominirala, malo mi iz kontre, na kraju je rezultat 2:1. Momci su pokazali krakter i srećan sam zbog toga – rekao je Lešnjak posle utakmice za televiziju Arena.

Čukarički je danas na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu pobedio Crvenu zvezdu sa 2:1, u trećem kolu plej-ofa Super lige Srbije i ostvario sedmu uzastopnu pobedu. Zvezdi je bila potrebna pobeda da osvoji šampionsku titulu, ali je pretrpela prvi poraz u prvenstvu.

SLS: Čukarički pokvario Zvezdi šampionsko slavlje (VIDEO)

Na konstataciju novinara da Čukarički ima šanse da osvoji titulu, Lešnjak je rekao da je Zvezda zaslužila da bude šampion i da je neozbiljno pričati nešto drugo.

– Zvezda zaslužuje da bude prva i tu nema priče. A mi koji ćemo biti, drugi, treći… Idemo iz utakmice u utakmicu, za sad ide dobro. Lep je niz pobeda. Sutra ćemo uraditi analizu ove utakmice i pripremiti sledeću – rekao je on.

Fudbaler Čukaričkog Andrija Pavlović postigao je oba gola, a Lešnjak ga je pohvalio, rekavši da zaslužuje da u nastavku karijere ode u neki ozbiljan evropski klub.

TRANSPARENT: Delije poslale jasnu poruku FS Srbije i Tomislavu Karadžiću (FOTO)

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je Čukarički zasluženo pobedio.

– Stvorili smo mnogo šansi, a primili smo jeftin gol iz prekida. Čukarički se dobro branio, a mi smo igrali sporo, nismo mogli brže. Pogodili smo prečku i stativu, mogli smo i ubedljivije da izgubimo, oni su zasluženo pobedili. Čestitao sam svim igračima i treneru na pobedi, ne samo Filipu Stojkoviću – rekao je Božović.

0
0

9 Komentara

  1. Treneru kako mozes da dozvolis da ti ekipa ovoliko padne u formi u prolecnom delu ti mislio imamo 30 bodova vise i boli nas kurac to je to titula je nasa. Necu da prihvatim da je ovaj poraz scenario da poguramo cuku na drugo mesto. bitno je da ti pokvasis grlo sa tvojim strucnjacima u svlacionici sa nekom dzibrom i da se sprdas na konferenciji za stampu sa novinarima. Uozbiljite se i uzmite vec jednom tu titulu! Prestanite da nam kidate zivce! Ls ce vrlo brzo a mi sa ovakvom igrom nemamo sta da trazimo u evropi.moramo dovesti bar 5-6 pojacanja ako mislimo nesto da uradimo u evropi. pozdrav svim delijama!

    0
    0
    Odgovori
  2. Vidi ovakvi talovi su se uvek zavrsavali lose. HHaha, uzivajte jos neko vreme, ali na kraju karma zavrsi posao. Ocigledno Partizan placa svoje cehove ali I projekat je dobro zaduzio karmu

    0
    0
    Odgovori
  3. Fudbaleri Zvezde i Čukaričkog nek kolektivno gledaju kako igraju fudbaleri Atletika iz Madrida. Fudbal je znanje i disciplina a ne medijska priča. Ništa nisu i jedni i drugi uradili kada ne mogu igrati 90 minuta na profesionalnom nivo. Čemu im služe svakodnevni treninzi kada ih svaka amaterska ekipa kod poštenog suđenja može pobediti. O Evropi ne treba ni da sanjaju jer nemaju kapaciteta ni igračkog ni trenerskog. A što se tiče stadiona : to je sama sramota kada ne mogu da okreče klupske prostorije i da imaju ispravne tuševe i svlačionice. Nezna se ko ih demolira ali je činjenično stanje da klupska politika pokriva počinioce demoliranja stadiona i klupskih prostorija. Verovatno verni fudbaleri i verni navijači potpomognuti profesionalnim radnicima iz kluba. Ne moraju da se brinu jer će se to platiti iz penzijskih i zdravstvenih fondova dok radni narod gladuje i umire od loše zdravstvene zaštite.

    0
    0
    Odgovori
    • Da ne bi tebe i tvog komentara mi ne bi smo uocili razliku izmedju polufinaliste LS i cukarickog.Stvarno si genije.Znamo mi svi gde je nas fudbal u odnosu na evropski i mozda smo tuzni entuzijasti ali mi volimo Zvezdu i Partizan….Ako ti atletiko osvoji LS,sto zelim,bices srecan ali ni deseti deo kao mi kad nas tim osvoji kup Srbije,jer i mi imamo nesto sto oni nemaju

      0
      0
      Odgovori
  4. ..Sta bi TEK bilo, da niste Drzavni projekat, razvaljivali bi vas SVI zivi k’o pre par godina Sloga iz Petrovca na Mlaviiii .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  5. Prica se zarad price, demagozi u ulozi „trenera“, profesionalni pozorisni glumci su male bebe za ovo fudbalsko glumiste u reziji bankomata i sefa „parade“ .!. XXAAXXAA .!. Jadnooooo da jadnije nikada nije biloooo

    0
    0
    Odgovori
    • Mnogo si opterećen sa Zvezdinim objavama na ovom sajtu grobar do koske si ti koji se sada predstavljaš pod drugim nadimkom. Samosmeh je čudo. Sanjaš bankomate.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter