0
Evrokupovi

IZNENAĐENJE U MANČESTERU: Kristijano Ronaldo neće igrati, nema ga ni na klupi!

Objavljeno: 26.04.16 u 20:06

Večerašnji duel u Mančesteru proći će bez Kristijana Ronalda!

Na treningu Reala pred večerašnji duel bio je prisutan i Kristijano Ronaldo, koji je bio pod znakom pitanja za ovaj duel, ali najbolji fudbaler Madriđana ipak neće igrati u Mančesteru večeras!

Naime, on nije uspeo da se oporavi od povrede, pa neće biti ni na klupi u večerašnjem meču. Sa druge strane, na klupi gostiju ostaće Aleksandar Kolarov, a njegovo mesto u startnoj postavi zauzeće Gael Kliši.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Siti (4-2-3-1): Hart – Sanja, Kompani, Otamendi, Kliši – Fernando, Fernandinjo – De Brujne, Silva, Navas – Aguero

Real (4-3-3): Navas – Karvahal, Ramos, Pepe, Marselo – Kazemiro, Modrić, Kros – Vaskes, Bejl, Benzema[/stextbox]

A nije tako delovalo, jer je na treningu pred ovaj meč bio u dobrom raspoloženju, Portugalac stigao da se našali i na račun Šona Rajt-Filipsa, bivšeg velikog rivala i člana ‘građana’ iz perioda kada je Ronaldo nosio dres Mančester junajteda.

ZIDAN SPREMAN ZA SITI: Francuz briljira na treninzima Reala, mogao bi nazad iz ‘penzije’ (VIDEO)

Naime, španski mediji su uhvatile kako Kristijano se šali na račun njegove visine, jer je poznato da je Rajt-Filips izrazito nizak, ali i isto tako veoma brz fudbaler.

(Izvor: youtube / Fútbol Deportes)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter