3
Košarka

FOTO: STARSPORT

PEKOVIĆ O NOVIM IGRAČIMA I VUJOŠEVIĆU: Biće pojačanja, Vujoševiću je istekao ugovor

Objavljeno: 26.04.16 u 11:08

Predsednik KK Partizan Nikola Peković gostovao je prethodne večeri na SOS Kanalu, a tom prilikom govorio je na više tema vezanih za crno-bele, ali i košarku uopšte.

Ono što navijače verovatno najviše interesuje su eventualna pojačanja za sledeću sezonu.

– Ako ne budemo potpisivali nove igrače ne možemo da funkcionišemo i to se trudimo da objasnimo svima kojima dugujemo novac. Samo tako možemo da stanemo na zdrave noge i trudimo se da i oni to razumeju, kazao je Peković uz molbu poveriocima da imaju razumevanje.

NA DANAŠNJI DAN: Kecmanova ‘raketa’ sa celog terena za titulu Partizana (VIDEO)

Na početku sezone koja je još uvek u toku nije produžena saradnja sa Duškom Vujoševićem, iako su navijači to očekivali. Peković je saopštio razloge za takvu odluku.

– Mi smo odluèili da ne produžimo ugovor sa njim. Niko ne osporava njegove uspehe, a odluka nije bila laka, ali gradili smo novi Partizan. Dogovorili smo dinamiku plaćanja, a sa Miškom Ražnatovićem imamo odličan odnos i bilo je lakše da se dogovorimo oko isplaćivanja.

ATMOSFERA NA NIVOU: Košarkaši Partizana se igraju jajetom, neko je dobio žumance po garderobi (VIDEO)

Jedna od tema bila je i finansiranje kluba odnosno koliku ulogu ima država, a koliko je u mogućnosti da pomogne sam Peković.

– Imamo dobru pomoć države i dobar odnos sa njima i premijerom. Država nam je dovela Telekom i pored NIS-a od toga smo živeli. Novac se odmah prosleđuje dalje i nadam se da će nam opet izaći u susret kako bi Partizan ponovo stao na noge. Ima dosta onih koji su privatno dali svoj novac. Partizan nije KK Nikola Peković, nije privatni klub. Normalno je da sam pomogao, ali ne bih o sumama. Imamo dobru dinamiku plaćanja, rekao je Peković, a prenose Novosti.

0
0

3 Komentara

  1. ONO sto nas u protekle 2 godine nije „ubilo“ sada je na**jebalo. Jer nas je red !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter