5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NISU NA PRODAJU: Raosavljević otkrio ko ne može da ide iz Zvezde i šta je prioritet

Objavljeno: 26.04.16 u 09:49

Sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević u izjavi za Sport saopštio je šta je glavni cilj kluba u letnjem prelaznom roku.

Pre svega u pitanju je zadržavanje glavnih igrača odnosno stranaca koji su izneli ovu sezonu.

– Strategija je da ostanu stranci Vijeira, Donald, Le Talek i IBanjez koji su doprineli uspesima uz naše igrače. Ako bude po planu, želimo da priliku damo i novim talentima.

MALO PIKSI, MALO PROSINEČKI: Ovako se postaje ljubimac Severa! (VIDEO)

U medijima se govorilo da bi na Marakanu mogli da stignu Brazilac Veliton i Portugalac Vitor.

– Nije trenutak da otkrivamo karte. Postavili smo visoke kriterijume i samo oni koji ispune sportski deo krenuće u konkretne pregovore. Ali, najpre da potpiše novi ugovor trener Božović, tek onda prelazimo na igrače, rekao je Raosavljević.

PREDRAG ĐORĐEVIĆ: Živković u Zvezdi? Da sačekamo ponudu!

0
0

5 Komentara

  1. Nikako da razumijem toliki nedostatak dostojanstva kod navijača Partizana pa više čijtaju vijesti o Zvezdi nego o svom klubu…..i onda kažu kako nisu iskompleksirani…

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako klub koji je prezaduzen moze da „postavlja visoke standarde“..?? Otkrijte nam „carobnu formulu“ da spasemo nasu Srbiju !!!…Mada…KUC KUC: Ko je ? Tvoj mozak…sta hoces ? da te upozorim da ne izlazis iz kuce, zaboravljas da si magnet za idiote ! Hvala ! …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter