0
Odbojka

FOTO: Youtube/ Screenshot

ODBOJKA: Vojvodina savladala Zvezdu, serija se seli u Novi Sad

Objavljeno: 25.04.16 u 20:28

Vojvodina napravila brejk, pa će do kraja serije biti odigrana još najmanje dva meča u Novom Sadu. Maestralna partija Davida Mehića donela je Novosađanima trijumf nakon preokreta.

Odbojkaši Vojvodine savladali su Crvenu zvezdu rezultatom 3:1 u drugom meču finalne serije prvenstva Srbije.

Prvi set je dobila Crvena zvezda rezultatom 25:23, ali je u narednom Vojvodina uzvratila više nego ubedljivo i završila ga sa čak osam poena viška – 25:17.

I treći set pripao je Novosađanima istim rezultatom kao prvi Zvezdi – 25:23, da bi u poslednjem setu Vojvodina uspela da stigne vođstvo Zvezde od 21:18, zatim spase i dve set lopte (24:22), nakon čega su Novosađani iskoristili psihološku prednost i rezultatom 26:24 došli do trijumfa koji im donosi priliku da pred svojim navijačima dođu do pehara šampiona Srbije.

EFES NE ČEKA: Poznata prva želja za naslednika Dude Ivkovića

Najzaslužniji za trijumf Novosađana bio je David Mehić, koji je u trećem setu zamenio Marka Nikolića, da bi do kraja meča stigao do 10 poena. Pored njega, Čedomir Stanković je bio takođe sjajan sa 15 poena, kao i korektor Aleksandar Minić sa 25.

Aleksandar Blagojević i Nemanja Jakovljević bili su najbolji kod Zvezde sa 19 i 15 poena.

Treći susret biće odigran 28. aprila, četvrti 4. maja takođe u Novom Sadu, dok je majstorica, ukoliko bude potrebe za njom, zakazana za 8. maj u Beogradu.

0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter