7
Domaći fudbal

MALO PIKSI, MALO PROSINEČKI: Ovako se postaje ljubimac Severa! (VIDEO)

Objavljeno: 25.04.16 u 21:48

Crveno-beli dobili su igrača koji će sa ponosom moći da kaže da je učinio nešto što se može nazvati mešavinom Roberta Prosinečkog i Dragana Stojkovića. Fenomenalnim golom za preokret protiv Partizana, Stefan Cvetković skrenuo je pažnju navijača Crvene zvezde na sebe.

U pobedi Crvene zvezde od 5:2 na gostovanju Partizanu, Cvetković je, pri rezultatu 2:2, izveo korner tako što je loptu kratko dodao do Ilića. Nakon povratnog pasa, Cvetković je uputio udarac ka golu crno-belih, skoro iz kornera.

Lopta je završila u mreži za preokret, a Crvena zvezda odnela je na kraju ubedljivu pobedu od 5:2.

Gol možete videti na 3:21.

SPREMA SE ZEMLJOTRES NA MARAKANI: Zvezda dovodi reprezentativca Nemačke?!

(Youtube/SOS kanal)

A onda sami procenite da li više liči na gol Roberta Prosinečkog:

(Youtube/CrniGuja)

Ili na gol Dragana Stojkovića iz kornera:

(Youtube/CrniGuja)

DEJAN JOVELJIĆ: Veliki je uspeh dati tri gola ‘večitom rivalu’ (VIDEO)

0
0

7 Komentara

  1. A ti misliš da se neko stidi Ilića? E budalo, taj isti Ilić je dao više Partizanu nego Piksi, Dejan, Robi i Pančev zajedno 🙂 Svi su oni više dali inostranstvu nego Srbiji a Zvezdu ih bole uvo.

    0
    0
    Odgovori
    • Dali su Zvezdi samo titulu evropskog prvaka a neki i svetskog…stvarno malo a titule u staroj Jugi i da ne racunamo.Dok je Flasa Ilic samo budzio utakmice u prvenstvu i derbijima,jer ga u Evropi niko nije ni hteo,gde god je bio,sedeo je na klupi za rezerve a u sadasnjoj ligi je osvajao Toletove namestene titule.

      0
      0
      Odgovori
    • Hahahahaha pa u tome je i poenta purgeru,u ovoj nasoj ligi moze igrati ko hoce za razliku od lige SFRJ i inostranstva,a sta je taj Ilic osvojio preko,svi dobro znamo hahahahaha

      0
      0
      Odgovori
    • Dobro bre jel si ti normalan ili si pod drogom kad tako nesto izjavljujes,uporediti nekog Ilica kojeg niko nezna u Evropi sa Piksijem,Dejom,Prosineckim i Pancev koji ceni celi svet,boze me sacuvaj pa tek sad vidim koji ste vi glodari pacenici,svasta hahaha !!!!!!!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter