4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IVICA ILIEV: Dva evropska velikana su me zvala zbog Vlahovića

Objavljeno: 25.04.16 u 13:55

Sportski direktor Partizana, Ivica Iliev potvrdio je da se veliki evropski klubovi raspituju za vunderkinda Partizana.

Engleski „Dejli Miror“ pustio je informaciju po kojoj se Dušan Vlahović nalazi na meti Arsenala i Juvetusa. Vesti sa „ostrva“ potvrdio je i Ivica Iliev za Informer.

– Mnogi se interesuju za Vlahovića. Predstavnici dva velika kluba su lično sa mnom razgovarala. Ipak, ne mogu da otkrijem o kome se radi dok ne dobijemo zvaničnu ponudu – istakao je Iliev.

NE MOŽE DA VRATI VREME: Mladi štoper Partizana ima opravdanje za svoj nesportski potez (VIDEO)

Partizan ima određenu cifru za koju bi neki tim mogao da dovede Dušana Vlahovića u svoje redove. Spekuliše se da se radi o pet miliona evra.

– Tačno je da Partizan ima cifru za Vlahovića ispod koje neće ići, kao uostalom i za svakog igrača u klubu. Tek kada se ispune ti uslovi, može da ide iz kluba. Da li će to biti ove ili neke druge sezone, ne znam – rekao je Iliev za Informer.

TEK JE ZAIGRAO: Vlahović napušta Partizan?

0
0

4 Komentara

  1. Cekaj jel me neko zaj… da ce da kupi ovog prosecnog klinca? Pa samo u nasoj ligi ima boljih u njegovom uzrastu… Smesno kako se polukvalitetnim igracima pumpa cena!

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo, kada dodje nova uprava, prodaja“ moze da pocne, a dotle-NE..Svi odlicno znamo gde novci od dosadasnjih „prodaja“ zavrse !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Cekajte bre, zar bombasticni direktor i njegov bombasticki trener nisu podmladili ekipu i usli u drugi deo sezone sa namerom da isforsiraju sto vise igraca, kako bi stvorili tim za dve ili tri godine? Vide ljudi, metla se primakla, pa daj sa Vazurom da ugrabe sto se jos ugrabiti moze. Za Partizan, koga je briga.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter