4
Domaći fudbal

FOTO: FACEBOOK/SCREENSHOT

PREDOBAR ZA BELGIJU: Evropski velikani se ‘kolju’ za Vlahovića! (FOTO)

Objavljeno: 24.04.16 u 00:29

Iako je tek počeo karijeru, mladi Dušan Vlahović bi već na leto mogao da promeni sredinu. Prema pisanju „Dejli Mirora“, 16-godišnji napadač Partizana nalazi se na meti dva velikana evropskog fudbala!

Kako navodi engleski portal, Arsenal i Juventus su poprilično „zagrizli“ da dovedu mladog fudbalera već sad u svoje redove.

Zbog konstitucije i dobre tehnike, Vlahovića često upoređuju sa Zlatanom Ibrahimovićem, što je dovoljan razlog da privuče pažnju najvećih timova Evrope.

OVO NEDOSTAJE SRPSKOM SPORTU: Partizan stao uz Crvenu zvezdu

Arsenalovi skauti prate Vlahovića od proteklog leta, i uvereni su da bi, iako ima ugovor sa Partizanom do 2018, ponuda od dva miliona funti bila dovoljna da se talentovani napadač preseli u London.


TEK JE ZAIGRAO: Vlahović napušta Partizan?

0
0

4 Komentara

  1. Glupost do gluposti.Prvo, u inostranstvo se ne moze pre 18.godine, za igrace van EU.Drugo,pogledajte ko ga gura u Partizanu.On , kao kadet, je bio 4.strelac lige.Kakvi miloni, avioni…jos je on zelen i za nasu ligu, a kamo li za Englesku.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kojih bre 80 miliona?Ko se razbacuje ciframa?Decko je obicno drvo,koje je u mladjim kategorijama davalo golove,iskljucivo zahvaljujuci svojoj visini i snazi,tj.fizickoj nadmoci nad vrsnjacima.Sada,kada ga puste medju seniorima,odmah se vidi da nema nikakav drugi kvaliet i uporedjenje sa Ibrom je idiotizam i fudbalsko neznanje.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kojih 80 mil.?! Mislim da si se malo zaigrao sa ciframa… Dete odigralo stotinak minuta ukupno, a novinali lupetaju bombasticne naslove! „Kolju se velikani“?! Strasno! Mali je talenat, i ne treba da ide iz kluba jos 5 godina minimum…ali i „vest“ i frljanje sa ciframa su budalastina!

    0
    0
    Odgovori
  4. Partizan ni slucajno da se odrice za tricave pare ovog bisera! Treba da odigra do punoletstva , da potpise ugovor na tri godine i onda da lepo ode kao afirmisan as, za velike pare. Da sad od i klub bi sebi pucao u noge i decko bi napravio katastrofalnu gresku. Veliki i bogati klubovi love talente za sitne pare, evo prica se o tricavim 2 mil. funti…ej, pa decko ce vredeti mozda i 80 mil. evra u 20toj godini! Partizan ako je lud samo moze da napravi takvu gresku!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter