7
Košarka

FOTO: STARSPORT

NIJE OPRAVDAO OČEKIVANJA: Još jedan košarkaš otišao iz Crvene zvezde!

Objavljeno: 24.04.16 u 18:51

Iako se od njega očekivalo mnogo, nije pokazao dovoljno da bi završio sezonu u crveno-belom dresu.

Još prošle sezone Marko Tejić pokazivao je kvalitet da kroz napredak u radu dođe na još viši nivo košarke, ali se to ove godine, još uvek, nije desilo.

Zato je u dogovoru sa stručnim štabom, mladi krilni centar poslat na kaljenje u FMP i do kraja sezone će igrati u klubu iz Železnika.

KK CRVENA ZVEZDA: Saučešće porodici Aleksandra Jaćimovića

Ove sezone, istina, Tejić nije ni imao sreće sa povredom, ali i konkurencijom u timu pošto je na njegovoj poziciji nenadmašan bio Kvinsi Miler, a sada se oporavio i kapiten Luka Mitrović, pa je jasno da za njega nema mesta u timu Dejana Radonjića.

0
0

7 Komentara

  1. Alo groblja,jel proso taj famozni 24.april?Ko je na vlasti,sta ocekujete u perspekitivi od coveka koga ga ste bez razloga optuzivali i vredjali?Ugasice vam SD idioti jedni…a to bi mu bio najpametniji potez,kad je vec izglasan.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ipak ce Svetinja dobiti Marka za Dz. ..Tejic odjavio fabrikanta, poslusao Bodirogin savet i dolazi u Najuspesniji Srpski kk SVIH VREMENA-KKP !!! .!. XXAAXXAA .!. Nazire se KRAJ, FIOKA JE OTVORENA, SAMO SE CEKAAAAAAA

    0
    0
    Odgovori
  3. Ipak ce Svetinja dobiti Marka za Dz. ..Tejic odjavio fabrikanta, poslusao Bodirogin savet i dolazi u Najuspesniji Srpski kk SVIH VREMENA-KKP !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Rece navijac SD Secanja ha,ha,ha…Tvoj nick bi trebalo da glasi Welcome to Serbija gde Partizan po usima dobija ha,ha..U fudbalu ste treci na tabeli dok u zenskom i ne postojite…U kosarci se borili za opstanak u ABA i niste osvojili kup dok u zenskoj kosarci igrate drugu ligu…U odbojci bez trofeja prvenstvo,kup,superkup dok u zenskoj vise ne postojite jer je Vizura vratila staro ime…U rukometu bez trofeja kup,a verovatno i titula i superkup jer ste cetvrti dok u zenskom i ne postojite…U vaterpolu zenskom ne postojite u muskom titulu jos niste osigurali…U tenisu i atletici slabi…Sta ste vi to ove sezone osvojili pa tvrdis da ubijate,jedino kup u vaterpolu i eto ajde ostao vam je i hokej da se malo radujete haha…Pokrij se usima,vreme laznih dominacija i laznih institucija je proslo..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter