0
Evropske lige

KATRANI NEMAJU DILEMU: Murinjo nije potreban PSŽ-u

Objavljeno: 24.04.16 u 14:30

Francuski fudbalski trener Loran Blan ostaće na klupi Pari Sen Žermena i naredne sezone, potvrdio je predsednik kluba Naser Al-Kalifi.

Posle eliminacije Parižana u četvrtfinalu Lige šampiona od Mančester Sitija, spekulisalo se da će Žoze Murinjo u junu naslediti Blana, iako je mnogo ranije obezbedio titulu prvaka Francuske.

Loranu ugovor ističe za dve godine i sigurno će voditi tim naredne sezone. Odgovornost kada se gubi nije samo njegova, već svih kolektivno. Posle titule, za nas je veoma važno što smo osvojili Liga kup jer su poslednje dve nedelje bile teške. Novi trofej doneće nam samopouzdanje – poručio je Al Kalifi za Le Parizijen, nakon što je PSŽ u finalu Liga kupa savladao Lil sa 2:1.

SPREMA SE BURA: Murinjo i Ronaldo ponovo u istom timu – ali ne u Realu?

PSŽ ima čak 27 bodova više od drugoplasiranog Liona na tabeli šampiona, a pored osvajanja Liga kupa, očekuje ga i finale u Kupu Francuske protiv Marseja.

Blan vodi PSŽ već treću sezonu, u kojima je u svakoj osvajao šampionsku titulu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter